Δήμος Καβάλας: Τα παιδιά «δίδαξαν»… μπαλίτσα στους μεγάλους [φωτογραφίες]

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, ανάμεσα στα παιδιά των Ακαδημιών, τους γονείς και τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη»

Το Κέντρο Κοινότητας Καβάλας και ο Σύλλογος Παλαίμαχων του ΑΟΚ, διοργάνωσαν φιλικό αγώνα την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”, επ’ αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, παρουσία των Αντιδημάρχων Αθλητισμού, Κώστα Βακιρτζή και Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολου Μουμτσάκη, και τη συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών και των γονιών τους.

Σκοπός της δράσης, όπως επισήμαναν οι εκπρόσωποι των διοργανωτών, ήταν η ανάδειξη της συνεισφοράς και του ενεργότατου ρόλου του πατέρα στην ψυχαγωγία, διαπαιδαγώγηση και κοινωνικοποίηση των παιδιών του και κατ’ επέκταση της καθημερινής προσπάθειας για τη διαμόρφωση και ενδυνάμωση των ενδοοικογενειακών δεσμών που αποτελούν θεμέλιο της πορείας κάθε παιδιού σε κάθε τυπική, μονογονεϊκή, ανάδοχη ή άλλη οικογένεια.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Με την ευκαιρία της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής διοργάνωσης ο ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και την στήριξαν. «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχατε με τον δικό σας τρόπο στη χθεσινή μας εκδήλωση για την ημέρα του πατέρα. Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κέντρο Κοινότητας για την άρτια συνεργασία στην διοργάνωση, τους χορηγούς μας : Energean Oil and Gas, Φούρνοι Φελλαχίδη, Coffee Press και Καλλίτυπο για την αμεσότητα τους να στηρίξουν τη δράση, τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν, τον κύριο Μουμτσάκη Απόστολο που τέλεσε χρέη διαιτητή αγώνα, τον Σαραϊδάρη Κώστα για τη φωτογραφική κάλυψη του αγώνα καθώς και τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ για τον επαγγελματισμό και την υποδειγματική τους συμπεριφορά. Το ποδόσφαιρο ενώνει και είμαστε πάντα εκεί για να τη δηλώνουμε και να εκθειάζουμε το ευ αγωνίζεσθαι».