Δήμος Καβάλας: Στα… pits λόγω βλάβης το όχημα συλλογής των βιοαποβλήτων

Το όχημα βρίσκεται υπό επισκευή ενώ το πρόγραμμα της αποκομιδής από τους καφέ κάδους θα συνεχιστεί κανονικά με άλλο απορριμματοφόρο της Υπηρεσίας

Μηχανικό πρόβλημα παρουσίασε το όχημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στην αποκομιδή των βιοαποβλήτων από τους καφέ κάδους, που έχουν τοποθετηθεί στη συνοικία της Νεάπολης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου το πρόγραμμα της αποκομιδής θα συνεχιστεί κανονικά και χωρίς πρόβλημα από άλλο απορριμματοφόρο όχημα της υπηρεσίας, μέχρι να επισκευαστεί αυτό που παρουσίασε πρόβλημα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Καβάλας, πως το όχημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποκομιδή των βιοαποβλήτων παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα και βρίσκεται υπό επισκευή.

Έως την αποκατάσταση του προβλήματος, τα δρομολόγια συλλογής θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται βάσει προγραμματισμού, κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, με άλλο απορριμματοφόρο όχημα της Υπηρεσίας.

Το συλλεγόμενο υλικό οδηγείται σε κατάλληλα αδειοδοτημένο χώρο, προς επεξεργασία και παραγωγή εδαφοβελτιωτικού.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα χωριστής συλλογής υπολειμμάτων τροφών (βιοαποβλήτων) μπορείτε να βρείτε στη ιστοσελίδα του Δήμου www.kavala.gov.gr και στο τηλέφωνο 2513 500000».