Μάκης Παπαδόπουλος: Οι δεκαοχτάρηδες έχουν πλέον τον δικό τους υποψήφιο, τον Θανάση Αντωνίου!

Ο γεννημένος το 2005 γιος του πρώην παράγοντα του ΑΟ Καβάλα θα Αντώνη Αντωνίου θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του «Τόπου της ζωής μας»

Ενα νέο παιδί που γεννήθηκε το 2005 στην Καβάλα και είναι μόλις 18 ετών, θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας». Πρόκειται για τον Θανάση Αντωνίου που είναι γιος του Αντώνη Αντωνίου του Αθανασίου, που διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και Αντιπρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟΚ για οκτώ χρόνια.

Για την υποψηφιότητα αυτή ο Μάκης Παπαδόπουλος ανέφερε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του «Τόπου της ζωής μας» τον πιο νεαρό υποψήφιο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, τον Θανάση Αντωνίου.

Ο Θανάσης Αντωνίου γεννήθηκε το 2005 στην Καβάλα, είναι μόλις 18 ετών και είναι γιος του Αντώνη Αντωνίου του Αθανασίου, που διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και Αντιπρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟΚ για οκτώ χρόνια. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και συμμετέχει στην επιχείρηση μεταφορών που διατηρεί η οικογένειά του. Στο παρελθόν, έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στις ομάδες ΑΟ Καβάλας, ΠΑΟ Καβάλας και “Βυζάντιο”.

Θέλω να τον ευχαριστήσω και προσωπικά για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023 και να εκπροσωπήσει τη γενιά των δεκαοχτάρηδων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!

Τώρα οι δεκαοχτάρηδες έχουν τη δική τους επιλογή»!