ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Για ακόμη μια φορά η Καβάλα αναδείχτηκε ως μια ιδιαίτερα σημαντική πόλη στο σκάκι

Συγχαρητήριο μήνυμα από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας για την κατάκτηση του 50ού Ομαδικού Πρωταθλήματος Ελλάδας Σκάκι 2023 από τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» συγχαίρει τους αθλητές και τα μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας για την κατάκτηση του 50ου Ομαδικού Πρωταθλήματος Ελλάδας Σκάκι 2023, καθώς και τα μέλη της δεύτερης ομάδας του Ομίλου, που κατατάχθηκε στην πρώτη δεκάδα.

Το συγχαρητήριο μήνυμα της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Η νέα πολύ μεγάλη επιτυχία του Ομίλου μάς γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, καθώς οι δυο πολύ σημαντικές διακρίσεις, σε ένα  δύσκολο πνευματικό άθλημα, φέρνουν και πάλι στο επίκεντρο του πανελλήνιου σκακιστικού ενδιαφέροντος, την πόλη της Καβάλας.

Οι κόποι και η διαρκής προσπάθεια, έχουν αποδώσει καρπούς, ώστε η Καβάλα να είναι γνωστή στο ευρύ κοινό ως μια ιδιαίτερα σημαντική πόλη στο σκάκι, σε πανελλαδικό και σε διεθνές επίπεδο, τόσο στο οργανωτικό κομμάτι όσο και μέσω πλήθους διακρίσεων και που ακολουθούν με αφοσίωση τον δρόμο που χάραξε ο αείμνηστος Βασίλης Θεοδωρίδης.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, στους αθλητές/τριες και στους γονείς των αθλητών. Ο πρόεδρος  του Διοικητικού Συμβούλιου της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτης Αγγελίδης, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι και θα παραμείνουν στο πλευρό του Ομίλου, έτοιμοι να στηρίξουν κάθε προσπάθειά του.