Δέσμευση του Γιάννη Εριφυλλίδη ότι θα στηρίξει έμπρακτα όλους τους συνοικιακούς συλλόγους

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά», Γιάννης Εριφυλλίδης συμμετείχε στα Παιχνίδια του Δάσους που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας-Πεντακοσίων

Αφιερωμένα στα παιδιά ήταν τα Παιχνίδια του Δάσους, με αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι, μια δράση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας-Πεντακοσίων.

Στο δασάκι των Πεντακοσίων ήταν παρόντα, μεταξύ πολλών άλλων συλλόγων, φορέων, αθλητών και καλλιτεχνών που ετοίμασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα για τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση και μέλη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά», Γιάννης Εριφυλλίδης και ομάδα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του παρέστησαν στις εκδηλώσεις και συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι η διοίκησή του θα στηρίξει έμπρακτα όλους τους συνοικιακούς συλλόγους.