Η «Ώρα Δημιουργίας» κοιτάει… ψηλά

Η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια δήμαρχος Καβάλας επισκέφτηκε, μαζί με ομάδα υποψηφίων, τις εγκαταστάσεις της Egnatia aviation στον Αμυγδαλεώνα

Τις εγκαταστάσεις της Egnatia aviation στον Αμυγδαλεώνα επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου με ομάδα υποψηφίων της παράταξης  ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ .

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη της Δημήτρη Λυμπεράκη για θέματα που αφορούν την πορεία του επενδυτικού σχεδίου της εταιρίας, τα οφέλη που θα προκύψουν για την περιοχή, τα προβλήματα που απασχολούν την επιχείρηση και τις δυνατότητες ανάπτυξης του αεροτουρισμου στον δήμο μας. Κλείνοντας την επίσκεψη της επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι θεωρεί την συγκεκριμένη επένδυση ως την σημαντικότερη των τελευταίων δεκαετιών για την περιοχή μας και απτό παράδειγμα για το πως μπορεί να απογειώσει αναπτυξιακά μια περιοχή η σύμπραξη  του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα καταλήγοντας πως Egnatia Aviation και ΩΡΑ Δημιουργίας έχουν ένα κοινό σημείο. Κοιτάνε και οι δύο ψηλά.

Ακολούθως η κα Ιωσηφίδου επισκέφθηκε τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ , όπου σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ενημέρωσε τα μέλη του , για την πρόταση της παράταξης σχετικά με το κυκλοφοριακό , την δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας και την καθιέρωση της κάρτας ελεύθερων διαδρομών Bus Pass για τους δημότες μας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να εδραιωθεί μια διαρκή και συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές συνεργασία προς όφελος των δημοτών και της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης και της αγοράς.