Περιοδεία του Δημάρχου Καβάλας στις Κρηνίδες [φωτογραφίες]

Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον «Σύγχρονο Δήμο» συνομίλησε με τους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους πελάτες της Λαϊκής Αγοράς του χωριού

Η Λαϊκή Αγορά των Κρηνίδων ήταν ο επόμενος σταθμός των επισκέψεων του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη σε όλο τον Δήμο Καβάλας, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τόσο ο κ. Μουριάδης όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του «Σύγχρονου Δήμου» που βρέθηκαν μαζί του στην περιοδεία στις Κρηνίδες, συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους πελάτες της Λαϊκής Αγοράς.

«Με ικανοποίηση διαπίστωσα ότι οι προσπάθειες που έγιναν την προηγούμενη τετραετία για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων σε όλους τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, είναι ευρέως γνωστές και έχουν την πλήρη αποδοχή τους», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Μουριάδης.

«Με τον σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας και τις νέες βελτιωτικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, είναι απολύτως βέβαιο πως θα ανταποκριθούμε στις σημερινές ανάγκες των κατοίκων της εν λόγω περιοχής», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Καβάλας.