Γιάννης Γκίκας: Ο Γιάννης Εριφυλλίδης μπορεί και πρέπει να γίνει Δήμαρχος όλων των Καβαλιωτών

Ένας εκπρόσωπος «των καλά δοκιμασμένων 30άρηδων που σήκωσαν το βάρος της νέας γενιάς τα χρόνια της κρίσης» παραθέτει τους λόγους για τους οποίους συντάσσεται με την «Καβάλα Μπροστά»

Ο Γιάννης Γκίκας συντάσσεται με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη και παραθέτει τους λόγους για τους οποίους «πρέπει να γίνει Δήμαρχος όλων των Καβαλιωτών».

Ο Γιάννης Γκίκας συστήνεται με τα δικά του λόγια

Ανήκω στην γενιά των Millennials, των καλά δοκιμασμένων 30άρηδων που σήκωσαν το βάρος της νέας γενιάς της χώρας τα χρόνια της κρίσης. Δε ζητήσαμε και δε μας χαρίστηκε ποτέ τίποτα. Τώρα, ήρθε η δική μας σειρά να θέσουμε την κοινωνία που ζούμε σε μια νέα τροχιά. Να δουλέψουμε έχοντας ως παρακαταθήκη το ήθος, την εργατικότητα και την αντοχή μας.

Δραστηριοποιούμαι ως μέλος της κοινωνίας των πολιτών του Δήμου Καβάλας αρκετά χρόνια, είτε ως πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας είτε ως Υπεύθυνος Στρατηγικής της Επιστημονικής Ομάδας Νέων «Οψόμεθα εις Φιλίππους», ενώ έχω διατελέσει και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Καβάλας.

Στις δημοτικές εκλογές, συντάσσομαι με τον Γιάννη Εριφυλλίδη έχοντας εξ αρχής καταλάβει και εκτιμήσει, το ήθος, την εντιμότητα και την εργατικότητά του. Ο Γιάννης, μπορεί και πρέπει να γίνει Δήμαρχος όλων των Καβαλιωτών. Μας αξίζει και του αξίζουμε.

Για να πετύχουμε το φιλόδοξο και απόλυτα υλοποιήσιμο πρόγραμμά μας, ζητώ τη στήριξή σας. Ζητώ τη στήριξη των δημοτών ενός τόπου ευλογημένου που αγαπώ και θλίβομαι όταν τον βλέπω να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί ό,τι η γη και η ιστορία απλόχερα του έχει χαρίσει.

Σ’ αυτό το ταξίδι, σας καλώ να ταξιδέψουμε μαζί για μια ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.