Θόδωρος Μουριάδης: Εύχομαι του χρόνου να πανηγυρίσουμε την επιστροφή του ΑΟΚ στα μεγάλα «σαλόνια»…

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για την μαθηματική εξασφάλιση της άνοδου της ομάδας στη Super League 2

Την ευχή του, του χρόνου να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια νέα άνοδο που θα σημάνει και την επιστροφή του ΑΟΚ στα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, δηλαδή στη Super League, εκφράζει στο συγχαρητήριο μήνυμα που εξέδωσε ο Δήμαρχος Καβάλας. Ο Θόδωρος Μουριάδης τονίζει ότι η άνοδος της Καβάλας στη Super League 2, μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Νέστου έκανε όλους τους Καβαλιώτες υπερήφανους και επισήμανε ότι αυτή η επιτυχία αποτελεί το επιστέγασμα της πολύ μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε στην αρχή της χρονιά.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η άνοδος του ΑΟΚ στη Super League 2 μας έκανε όλους υπερήφανους! Πρόκειται για το επιστέγασμα της πολύ μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε στην αρχή αγωνιστικής περιόδου και ολοκληρώθηκε, με τη νίκη επί του Νέστου Χρυσούπολης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στη διοίκηση και στο προπονητικό επιτελείο, που δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Εύχομαι την επόμενη χρονιά να πανηγυρίσουμε την επιστροφή του ΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου»!

Φωτογραφία: Λάσκαρης Τσούτσας