Δήμος Νέστου: Η Εκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί είχαν την τιμητική τους

Δάσκαλοι και καθηγητές όλων των βαθμίδων βραβεύτηκαν για την προσφορά τους-Συγκινητική η ομιλία της δασκάλας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης Μελίνας Λεοκάτα η οποία αναφέρθηκε στον πολύπλευρο ρόλο του εκπαιδευτικού

Μια εξαιρετικά συγκινητική εκδήλωση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, παραμονή της μεγάλης γιορτής των Τριών Ιεραρχών, ο δήμος Νέστου στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Χρυσούπολης.

Πλήθος κόσμου παρέστη στη μεγάλη γιορτή της εκπαίδευσης η οποία περιλάμβανε τη βράβευση με ειδικό αναμνηστικό-πλακέτα με το λογότυπο του δήμου, από τον δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε Ανώτατα  Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για την προσφορά τους στην Παιδεία και στον Πολιτισμό.

Ακολούθησε η βράβευση των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που συνταξιοδοτήθηκαν την τελευταία δεκαετία για τη μεγάλη τους προσφορά στη διαμόρφωση προσωπικοτήτων των παιδιών του δήμου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βράβευσης υπήρχε παρουσίαση και ανάγνωση των βιογραφικών όλων των εκπαιδευτικών.

Τη βραδιά πλαισίωσαν η χορωδία των μαθητών του 1ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Χρυσούπολης υπό την καθοδήγηση της κας Χουρμουζιάδου Δέσποινας, καθώς και ομιλία από την εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης κα. Λεοκάτα Μελίνα η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο και τη σημασία του εκπαιδευτικού, με εξαιρετική ροή λόγου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος, ο π. Αδαμάντιος Ασλανίδης, η πρόεδρος ΔΣ κα Ψυλλίδου Ελένη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Βαλσαμίδης Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Καϊντατζόπουλος Χαράλαμπος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Χατουτσίδου Ελένη, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σαββαΐδης Λάζαρος και κ. Καραγεωργίου Γεώργιος.

Οι εκπαιδευτικοί που βραβεύτηκαν είναι οι παρακάτω:

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 1. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
 2. ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
 3. ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 4. ΒΑΧΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 5. ΚΑΚΑΝΑ ΕΥΛΑΜΠΙΑ
 6. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΡΟΔΑΜΗ
 7. ΚΑΤΣΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 8. ΚΟΥΣΚΟΥΡΑΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ
 9. ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 10. ΜΠΑΛΚΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 11. ΜΠΟΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
 12. ΜΠΟΥΤΖΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 13. ΣΑΡΙΤΣΕΣΜΕΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ
 14. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 1. ΔΕΤΣΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 2. ΚΑΡΛΑΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 3. ΛΥΡΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 4. ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 5. ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 6. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 7. ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 8. ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 9. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 1. ΓΙΑΔΙΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
 2. ΓΙΑΝΝΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ
 3. ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 4. ΕΛΕΝΑΣ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ
 5. ΝΤΑΟΥΤΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
 6. ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 7. ΡΑΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ