Παράγοντας του Κεραυνού Πέρνης ήθελε να μιλήσει από… κοντά με τον δήμαρχο Νέστου!.

Ένταση στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Νέστου, όταν εκπρόσωπος της ομάδας, πλησίασε τον Βαγγέλη Τσομπανόπουλο στο προεδρείο με όχι φιλικές διαθέσεις…

Μια ομολογουμένως άβολη και πρωτόγνωρη εικόνα είδαν τα μέλη το δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέστου και όσοι παρακολούθησαν διαδικτυακά την τελευταία συνεδρίαση του σώματος στην Χρυσούπολη! Άλλωστε ακόμα και σ’ αυτό το δημοτικό συμβούλιο, όπου οι εντάσεις και οι υψηλοί τόνοι είναι συχνό φαινόμενο, δεν συνηθίζεται να συμβαίνουν περιστατικά όπου πολίτη να πλησιάζει στο προεδρείο, όπου κάθονται ο πρόεδρος του ΔΣ και ο δήμαρχος, επιδιώκοντας (προφανώς εκνευρισμένος) και τα πει από… κοντά μαζί του!

Ζήτησε οικονομική ενίσχυση 21 χιλ. ευρώ

Αυτό ακριβώς συνέβη λοιπόν στην συνεδρίαση του σώματος, από δημότη του δήμου Νέστου και παράγοντα του Κεραυνού Πέρνης, μετά την ολοκλήρωση του θέματος που συζητήθηκε και είχε να κάνει με το αίτημα της ομάδας που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική για οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο! Στο έγγραφο που απέστειλε η διοίκηση του συλλόγου προς την διοίκηση, και το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο συζητήσεων, ζητήθηκε το ποσό των 21 χιλ. ευρώ, το οποίο όπως διευκρινίστηκε από τους εκπροσώπους του Κεραυνού ήταν ενδεικτικό των αναγκών που υπάρχουν. Ο στόχος τους όπως ξεκαθαρίστηκε ήταν να διαπιστωθούν οι διαθέσεις της δημοτικής αρχής για το αν θέλει να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια τους, επισημαίνοντας ότι αυτό που επιθυμούν είναι το ίδιο που δίνονται σε άλλους συλλόγους…

«Έργα για το γήπεδο της Χρυσούπολης

και όχι για το Νέστο…»

Το ποσό αυτό, που αναλύθηκε σε 4 χιλ. για έξοδα μετακίνησης, 10 χιλ. για έξοδα διαιτησίας, 2 χιλ. ευρώ για δίχτυα και προπονητικό υλικό, 3 χιλ. ευρώ για έξοδα συντήρησης κ.α. όπως καθαρισμός αποδυτηρίων κτλ, θεωρήθηκε πολύ μεγάλο από τον δήμαρχο. Ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος απάντησε ότι ο Δήμος Νέστου, διαθέτει το λεωφορείο του δήμου για τις μετακινήσεις των σωματείων, όπως και όσο μπορεί και ότι συντηρεί με δικά του έξοδα το γήπεδο της Χρυσούπολης, το οποίο όπως είπε «είναι έδρα τόσο του Νέστου όσο και της Πέρνης και αυτό το έχουμε ήδη ξεκαθαρίσει. Άρα όσα χρήματα δίνονται γι’ αυτό το γήπεδο, δεν είναι μόνο για την ομάδα της Χρυσούπολης, αλλά και για την Πέρνη»! Καταλήγοντας επισήμανε ότι «παρά το γεγονός ότι ο κωδικός με το 1% των εξόδων που προβλέπεται να δίνονται σε επιχορηγήσεις σε σωματεία, εξαντλείται, εμείς θα βοηθήσουμε στο μέτρο του δυνατού την ομάδα»!

Καταδίκη απ’ όλες τις παρατάξεις

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η συνεδρίαση θα προχωρήσει στο επόμενο θέμα, ο παράγοντας της Πέρνης κατευθύνθηκε προς το προεδρείο, θέλοντας να πει κάτι από… κοντά στο δήμαρχο και έστω και για λίγο του τράβηξε τον γιακά! Ο κ. Τσομπανόπουλος αναρωτήθηκε για την ταυτότητα του δημότη, ο οποίος αποχώρησε αμέσως, ωστόσο όπως ήταν φυσικό το περιστατικό δεν έμεινε ασχολίαστο. Ο Περικλής Αμπεριάδης τόνισε ότι τα περιστατικά προπηλακισμού θα πρέπει να καταδικάζονται άμεσα και έτσι όλες οι παρατάξεις το καταδίκασαν με την ελπίδα ότι δεν θα ξανασυμβεί!