Η βιβλιοθήκη της Ελευθερούπολης αποχαιρετά το καλοκαίρι…

Γιορτή λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας, παρουσία των 23 εθελοντών που «έτρεξαν» το πρόγραμμα και των «Παραμυθάδων»

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ελευθερούπολης.

Για ένα καλοκαίρι ακόμη νήπια, παιδιά και έφηβοι γέμισαν και ζωντάνεψαν το παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης έχοντας την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το παιδικό βιβλίο μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες κάθε είδους. Κουκλοθέατρο, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι, εργαστήρια κόμικς και φωτογραφίας, πειράματα, παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού είναι κάποιες από τις πολύ όμορφες δράσεις που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι 23 εθελοντές της βιβλιοθήκης.

Στη γιορτή λήξης της Παρασκευής, οι συμμετέχοντες θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι ανακαλώντας στη μνήμη όλες αυτές τις ευφάνταστες δραστηριότητες, ενώ θα ευχαριστήσουν τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν τα παιδιά μέσα στη βιβλιοθήκη και κοντά στο βιβλίο και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι.

Στη συντροφιά θα είναι η Ομάδα Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού «Παραμυθάδες». Οι Παραμυθάδες, που πάντα ανταποκρίνονται με αγάπη και ανιδιοτέλεια στις προσκλήσεις της Βιβλιοθήκης, θα αφηγηθούν ιστορίες παλιές, για να θυμούνται οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι μικροί!