6η Γιορτή Αθλητισμού στον Δήμου Παγγαίου με τη σκέψη όλων στην Ντίνα Τσολακίδου [φωτογραφίες]

Πρόταση του Δημάρχου Παγγαίου και της Δημοτικής Αρχής να ονομαστεί το γήπεδο Παλαιοχωρίου σε «Κωνσταντίνα Τσολακίδου»-Πολύς κόσμος σε μια εκδήλωση-θεσμό όπου λάμπουν τα Παγγαιορίτικα αστέρια του αθλητισμού

Με τη σκέψη όλων στην εκλιπούσα Παγγαιορίτισσα αθλητικογράφο, Ντίνα Τσολακίδου η οποία «έφυγε» στα 49 της χρόνια πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Αυγούστου 2022 στην Ελευθερούπολη η 6η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, πρόθεση του ίδιου και της Δημοτικής Αρχής είναι να ονομαστεί το γήπεδο Παλαιοχωρίου σε «Κωνσταντίνα Τσολακίδου», ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη της.

Όσον αφορά στο δια ταύτα της εκδήλωσης, στην οποία παραβρέθηκε πολύς κόσμος, τιμώμενα πρόσωπα ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ηλιάνα Τριανταφύλλου και ο προπονητής της, Σάββας Κεφαλίδης, αλλά και ευρύτερα το κομμάτι του στίβου στο οποίο «επενδύει» ο Δήμος Παγγαίου τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που διέπρεψαν σε ταρτάν, χορτάρια και γυμναστήρια, «κουβαλώντας» το όνομα του Παγγαίου σε Ελλάδα και Ευρώπη.