Δήμος Παγγαίου: Θα στηθεί μνημείο για τους επιβάτες του Antonov-12 το οποίο συνετρίβη κοντά στο Παλαιοχώρι

Τελέστηκε τρισάγιο με πρωτοβουλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη

Τρισάγιο στη μνήμη των 8 επιβατών του μεταγωγικού αεροσκάφους Antonov-12 το οποίο συνετρίβη το καλοκαίρι κοντά στο Παλαιοχώρι του Δήμου Παγγαίου τελέστηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022.

Παράλληλα, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δημοτικός χώρος για την ανέγερση μνημείου στη μνήμη των επιβατών του αεροσκάφους.

«Με πολύ σεβασμό και με συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, τελέστηκε τρισάγιο με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως, στη μνήμη των 8 αδικοχαμένων επιβατών Ουκρανικής καταγωγής που επέβαιναν στο αεροσκάφος που συνετρίβη στις 17 Ιουλίου 2022 στην περιοχή του αγροκτήματος Παλαιοχωρίου. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραχωρηθεί προσβάσιμος δημοτικός χώρος, προκειμένου να ανεγερθεί μνημείο στη μνήμη των θανόντων», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.