ΣΕΓΑΣ: Βράβευση του Δημάρχου Παγγαίου κατά την εκδήλωση «Οι κορυφαίοι της χρονιάς» [βίντεο, φωτογραφίες]

Άρωμα... Παγγαίου στη μεγάλη αθλητική γιορτή όπου τιμήθηκαν σωματεία, καθώς και φορείς και προσωπικότητες που βοηθούν τον κλασικό αθλητισμό και συμβάλουν στη διαρκή εξέλιξή του

Το 2022 ήταν μια πλούσια χρονιά για τον ελληνικό στίβο. Μια χρονιά με μετάλλια, διακρίσεις, συγκινήσεις, επιτυχίες, που μας χάρισαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στο πέρασμα τους από τα στάδια του πλανήτη.

Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, παραμονή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στο ΣΕΦ, τους πρωταγωνιστές του 2022 και τους προπονητές τους, σε μια όμορφη γιορτή με τίτλο «Οι κορυφαίοι της χρονιάς» στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν σωματεία, καθώς και φορείς και προσωπικότητες που βοηθούν τον κλασικό αθλητισμό και συμβάλουν στη διαρκή εξέλιξή του. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Δήμος Παγγαίου Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, για τα όσα έχει επιτύχει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο διοργάνωσης μεγάλων αγώνων στίβου, αλλά και σε επίπεδο υποδομών.

Υπενθυμίζεται ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 επιστρέφει για 3η κατά σειρά χρονιά στον Δήμο Παγγαίου και στην Ελευθερούπολη το καλοκαίρι του 2023 [διαβάστε εδώ].

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο Παγγαίου αυτή η βράβευση, ενός Δήμου τόσο απομακρυσμένου από το κέντρο ο οποίος κατάφερε να μπει στον γεωγραφικό χάρτη του ΣΕΓΑΣ. Στόχος όλων μας να προσελκύσουμε τη νεολαία στον αθλητισμό. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Χρήστο Μποσμπότη, αλλά και τον ΣΕΓΑΣ που μας εμπιστεύτηκε τόσο μεγάλες διοργανώσεις. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και σε επίπεδο υποδομών -μια δύσκολη προσπάθεια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση- για να φανούμε αντάξιοι της εμνπιστοσύνης σας», δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης κατά τη βράβευσή του.

Δείτε στιγμιότυπα από τη βράβευση