Δήμος Παγγαίου: Στη γραμμή εκκίνησης η Β’ φάση των Πανελλήνιων σχολικών αγώνων στίβου στην Ελευθερούπολη

Στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης θα συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από 11 περιοχές της Βορείου Ελλάδας, ενώ και η τελική φάση θα διεξαχθεί στο ίδιο στάδιο

Ο Δήμος Παγγαίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας προσκαλεί με ανακοίνωση του τους φίλους του Στίβου να παρακολουθήσουν την Β’ Φάση των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού (5ου Ομίλου) για μαθητές και μαθήτριες Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου σχολικού Έτους 2022-2023.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ξεκινήσουν στις 13.00 με το άλμα επί κοντώ μαθητριών και τη σφυροβολία μαθητών και μαθητριών και θα ολοκληρωθεί στις 17.45 με τα 2000 μ. Φυσικά Εμπόδια μαθητριών

Στους αγώνες μετέχουν οι μαθητές και μαθήτριες που έχουν προκριθεί από την Α’ Φάση των ΔΔΕ Πέλλας, Κιλκίς, Αν. Θεσσαλονίκης, Δυτ. Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Δράμας, Σερρών, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου και Καβάλας.

Υπενθυμίζεται ότι η Γ’ (και τελευταία) φάση της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί επίσης στο στάδιο της Ελευθερούπολης στις αρχές Μαΐου.