Δήμος Παγγαίου: Πήρε το «χρυσό» σε ακόμη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση

Ολοκληρώθηκαν στην Ελευθερούπολη οι 64οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας-Κύπρου με τον πήχη να ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά

Ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης οι 64οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας-Κύπρου, [διαβάστε εδώ], με τον Δήμο Παγγαίου να φιλοξενεί με επιτυχία ακόμη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο φιλοξενίας αθλητών και συνοδών.

«Νιώθουμε υπερήφανοι για μια ακόμη φορά, αφού η διοργάνωση πέτυχε απόλυτα. Πρωταγωνιστές όμως ήταν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες. Οι επιδόσεις πραγματικά ήταν καταπληκτικές. Το επίπεδο ήταν σπουδαίο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες στον Δήμο μας το προηγούμενο διήμερο. Ήταν μεγάλη μας χαρά που φιλοξενήσαμε ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Δήμος Παγγαίου ανέβασε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη. Είμαστε έτοιμοι και για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Δίνουμε βροντερό “παρών” σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις», αναφέρει ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης στο μήνυμά του.