Συναντήσεις του Δημάρχου Παγγαίου με συλλόγους επαγγελματιών

Ο Φίλιππος Αναστασιάδης συνομίλησε με τους επαγγελματίες με φόντο την τουριστική περίοδο, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

O Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης και συνεργάτες του συναντήθηκαν με εκπροσώπους συλλόγων επαγγελματιών στις Δημοτικές Ενότητες Ορφανού και Ελευθερών με φόντο την τουριστική περίοδο, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες.

Τέθηκαν αρκετά θέματα και μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο δόθηκαν απαντήσεις σε απορίες και εκφράστηκαν απόψεις στα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο, με τον κ. Αναστασιάδη να κάνει μία συνοπτική ανασκόπηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων, ενώ ενημέρωσε τους πολίτες για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί.

«Στόχος μας το αύριο για έναν Δήμο Παγγαίου σύγχρονο, φιλικό και παραγωγικό για τους δημότες και τους επισκέπτες του. Βάζουμε πλάτη στα προβλήματα των επαγγελματιών μας, ώστε να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά τους, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας πετύχαμε πολλά. Η άρτια συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους δημοτικούς υπαλλήλους, λοιπούς συνεργάτες και η άμεση επαφή με όλους εσάς αποτέλεσαν δύο από τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας. Συνεχίζουμε με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερούπολης. Ο αγώνας μας συνεχίζεται», ανέφερε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Παγγαίου.