Λευτέρης Κυριακίδης: Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Θάσου

Με στόχο να ενώσει τους Θασίους σε μια κοινή προσπάθεια για μια ισχυρή και ευημερούσα Θάσο, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δημαρχιακό θώκο

Την πρόθεση του να διεκδικήσει την ψήφο των Θασίων στις επερχόμενες εκλογές για τον δήμο Θάσου, ανακοίνωσε και επίσημα ο Λευτέρης Κυριακίδης. Με ανακοίνωση του τονίζει ότι πρόθεση του είναι να ενώσει τους συντοπίτες τους σε μια κοινή προσπάθεια με στόχο μια ισχυρή και ευημερούσα Θάσο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του υποψηφίου δημάρχου Θάσου

«Μετά ώριμη σκέψη έλαβα την απόφαση της διεκδίκησης της ψήφου σας…»

«Αγαπητοί συνδημότες, έρχονται στιγμές για όλους, οι οποίες ζητούν επιτακτικά τη λήψη ουσιωδών αποφάσεων. Μετά, λοιπόν, από ώριμη σκέψη έλαβα την απόφαση της διεκδίκησης της ψήφου σας για τον Δήμο της Θάσου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, προικισμένο με φυσική ομορφιά και απεριόριστες δυνατότητες, που μπορεί να εγγυηθεί την ευημερία των κατοίκων του. Βεβαίως, δεν αρκεί η ύπαρξη των προϋποθέσεων αλλά απαιτείται και η ουσιαστική δράση όλων μας, προκειμένου οι δυνατότητες αυτές να μετουσιωθούν σε πραγματική πρόοδο και ευημερία. Πρόθεσή μου είναι να ενώσω τους Θασίους σε μια κοινή προσπάθεια. Οραματίζομαι μια Θάσο ισχυρή και ευημερούσα.

Με ζήλο και σοβαρότητα θέλω να διαβεβαιώσω καθέναν από εσάς ότι δεσμεύομαι να αγωνιστώ για την υλοποίηση ενός προγράμματος που θα θέτει στον επίκεντρο του τον Δημότη της Θάσου προς όφελος όλων, χωρίς αποκλεισμούς. Με σεβασμό και εκτίμηση. Λευτέρης Κυριακίδης. Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Θάσου».