Μόνο για τη Θάσο: Οι 73 πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Κώστα Χατζηεμμανουήλ

Οι προτεραιότητες του συνδυασμού με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Θάσου και ένας μικρός απολογισμός ο οποίος αφορά σε έργα, παρεμβάσεις και Περιβάλλον

Οι προτεραιότητες του συνδυασμού Μόνο για τη Θάσο με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Θάσου, Κώστα Χατζηεμμανουήλ και ένας μικρός απολογισμός ο οποίος αφορά σε σημαντικά έργα στο νησί, σε παρεμβάσεις και στο Περιβάλλον, αλλά και οι πρώτοι 73 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι γνωστοποιήθηκαν με ανακοίνωση του συνδυασμού.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού

Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ γιατί είμαστε εμείς που παραλάβαμε το 2010 έναν Δήμο κατεστραμμένο οικονομικά και τον ξεχρεώσαμε, τον εξυγιάναμε οικονομικά και τον κάναμε παραγωγικό, ώστε σήμερα να μην χρωστάμε ένα ευρώ και να βρισκόμαστε σε συνεχή αναπτυξιακή, ανοδική πορεία.

Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ γιατί είμαστε εμείς που παραλάβαμε έναν Δήμο που απειλούνταν από κατασχέσεις, από το camping της Παναγίας -εξαιτίας επταετούς υπεξαίρεσης-, μέχρι και το ίδιο το «Καλογερικό» -εξαιτίας των χρεών του Δήμου- και σώσαμε την Δημοτική περιουσία, την περιουσία των Θασίων και των παιδιών μας.

Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ γιατί είμαστε εμείς που παραλάβαμε ένα νησί χωρίς υποδομές και απομακρύναμε μια δημοτική αρχή παντελώς αδιάφορη και ανίκανη για έργα διαχείρισης περιβάλλοντος. Κατασκευάσαμε το μεγαλύτερο μέρος των υδρεύσεων και των βιολογικών και έχουμε υποχρέωση στη νέα αυτή θητεία να ολοκληρώσουμε το έργο μας.

Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ γιατί είμαστε εμείς που παραλάβαμε ένα νησί των ανεξέλεγκτων χωματερών και δημιουργήσαμε ένα νησί της κυκλικής οικονομίας και θέσαμε τα θεμέλια για έναν Δήμο με ολική διαχείριση απορριμμάτων, σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ γιατί είμαστε εμείς που παραλάβαμε έναν Δήμο ενεργοβόρο και δημιουργήσαμε έναν πράσινο, φιλικό στο περιβάλλον Δήμο, με αντικατάσταση του οδοφωτισμού με LED και αξιοποίηση της βιομάζας του δάσους μας για παραγωγή καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας.

Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ γιατί παραλάβαμε έναν Δήμο με μηδενική σχεδόν απορρόφηση κονδυλίων από ευρωπαϊκά προγράμματα για έργα και δημιουργήσαμε έναν Δήμο πρωταθλητή σε απορρόφηση κονδυλίων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου.

Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ γιατί παραλάβαμε έναν Δήμο εσωστρεφή, άγνωστο και απόντα και δημιουργήσαμε έναν Δήμο εξωστρεφή, των διεθνών και πανελλήνιων διακρίσεων για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τα έργα μας στον τομέα του περιβάλλοντος, της κοινωνικής πολιτικής και της παιδείας.

Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ γιατί παραλάβαμε έναν Δήμο με ανύπαρκτες κοινωνικές δομές και τον οδηγήσαμε στο επίπεδο των πλέον ευαίσθητων σε ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας Δήμων στην Ελλάδα.

Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ γιατί παραλάβαμε έναν Δήμο με προβληματική αισθητική και δημιουργήσαμε έναν Δήμο του πολιτισμού και του αξιόπιστου τουριστικού προϊόντος.

Συνεχίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ για να μην επιτρέψουμε να επιστρέψουν στη διοίκηση του Δήμου, αυτοί οι ίδιοι, οι οποίοι ευθύνονται για την κατάντια του Δήμου μας το 2010.

Ζητούμε από τους Θάσιους την εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΣΟ και ανακοινώνουμε τα πρώτα 73 ονόματα του συνδυασμού μας.

Οι πρώτοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό Μόνο για τη Θάσο

 1. Αγγελόπουλος Γεώργιος
 2. Αμυγδαλιά Αντωνία
 3. Αναγνώστου Δημήτριος
 4. Αναγνωστούδης Μαρίνος
 5. Αργύρη-Φωτίδου Αικατερίνη
 6. Ασλανίδης Αντώνιος
 7. Βαής Αναστάσιος
 8. Βασιλούδης Βασίλειος
 9. Βλαχομανώλη Σταματία
 10. Βομβαρδάς  Λάζαρος
 11. Βρανά Ευαγγελία
 12. Γερακούδης Βασίλειος
 13. Γεωργαλή-Νικήτα Αγγελική
 14. Γούτας Σωτήριος (Άκης)
 15. Δαλγιαννάκη Κωνσταντίνα
 16. Δημητρέλη Ιωάννα
 17. Διαμαντάρας Δημήτριος
 18. Διαμαντή Σωτηρία
 19. Δρακοσταμάτης Δημήτριος
 20. Ζαχαριάδης Παντελής
 21. Ιωάννου Νικόλαος
 22. Καζόλης Δημήτριος
 23. Καλαϊτζής Φίλιππος
 24. Καλαφάτης Τηλέμαχος
 25. Κακηράκη-Καλομoιρά Ελένη
 26. Καπλανίδης Αναστάσιος
 27. Καραμπέλος Σωτήριος
 28. Καρτάλης Γεώργιος
 29. Καρτάλης Ευάγγελος
 30. Καψάλη-Νικήτα Σωτηρία
 31. Κλωφά Αργυρώ
 32. Κοντογιαννίδης Αθανάσιος
 33. Κουκρίδη-Βαμβούρη Μαρία
 34. Κυριατζίδης Δημήτριος
 35. Λαγουμτζή Ρωξάνη
 36. Λαζαρέλη Σωτηρία (Σόνια)
 37. Λεβέντη Μαρία
 38. Μακέδος Σταμάτιος
 39. Μακρυγιάννης Ιωάννης
 40. Μαλλιαρός Σωτήριος
 41. Μανακούδας Δημήτριος (Μίμης)
 42. Μπαλτά Ελένη
 43. Μπίλιας Αναστάσιος
 44. Μπίνης Νικόλαος
 45. Μπόλκα Αναστασία
 46. Μυστακίδης Αναστάσιος
 47. Πάγκαλος Στέφανος
 48. Παπαδημητρίου Δέσποινα
 49. Παπακυριακού Αχιλλέας
 50. Παπαλάσκαρη Ρούλα-Αργυρή
 51. Παρασκευάς Κυριάκος
 52. Παρίσης Γεώργιος
 53. Πατές Γεώργιος
 54. Πεταμίδης Χαράλαμπος
 55. Πλαφαδέλης Ιωάννης
 56. Πλιάτσικας Βασίλης
 57. Πλόχα Jovanneta (Ιωάννα)
 58. Ποτούρης Κωνσταντίνος
 59. Ραφτόπουλος Παναγιώτης
 60. Ρήγας Ιωάννης
 61. Σεβαστός Δημήτριος
 62. Σεβαστός Σωτήριος
 63. Σοφιάς Άγγελος
 64. Σταυροπούλου Καλλιόπη
 65. Τούμπαρη Στρατούλα
 66. Τούντα Παμφίλη (Φιλιώ)
 67. Τσουλκάνη Πλουμίτσα
 68. Τσούπρας Θωμάς
 69. Φαρμάκη Μαρία
 70. Χατζηπαναγιώτου Μαρία
 71. Χουδαβερδόγλου Ευαγγελία
 72. Χρυσάφη Σμαρώ
 73. Ψαλίδας Νικόλαος