Στη Θάσο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θάσου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας, Μπάμπη Δράκο

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 επισκέφθηκε το νησί της Θάσου και τον Δήμαρχο Θάσου, Ελευθέριο Κυριακίδη, ο βουλευτής Καβάλας και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας, Μπάμπη Δράκο.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Θάσου, συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ιωάννης Γεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Σταύρος Τσολάκης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, Ευστράτιος Πυρήνας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ιωάννης Μαρκιανός και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, Δημήτριος Μανίτσας.

Ο Δήμαρχος Θάσου ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Παναγιωτόπουλο τόσο για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Θάσου όσο και το νησί της Θάσου, ενώ ζητήθηκε η παρέμβαση και συνδρομή του για την επίλυσή τους.

Επίσης, ο Δήμαρχος Θάσου υπογράμμισε την άριστη και αγαστή πολυετή συνεργασία με τον κ. Παναγιωτόπουλο, τόσο από την θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας όσο και από την θέση του βουλευτή Καβάλας και τον ευχαρίστησε θερμά για το συνεχές ενδιαφέρον του για τη Θάσο και τις συνεχείς παρεμβάσεις του προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της.