Δασικοί Χάρτες: Και νέα παράταση στη διαδικασία κατάθεσης αντιρρήσεων

Διαβάστε μέχρι πότε μπορείτε να προσφύγετε - Νέα, κοινή καταληκτική ημερομηνία για κατοίκους εσωτερικού-εξωτερικού

Παράταση στην παράταση για τους Δασικούς Χάρτες, αφού για τρίτη (3η) συνεχόμενη φορά, η Πολιτεία δίδει στη δημοσιότητα νέα καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αντιρρήσεων από όσους θίγονται, αυτήν τη φορά κοινή τόσο για τους κατοίκους εσωτερικού όσο και για τους κατοίκους εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, ως νέα ημερομηνία ορίζεται η Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, εκτός και εάν… παραταθεί και αυτή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Νομού Καβάλας

Από την Διεύθυνση Δασών Ν. Καβάλας, ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 12436/27-6-2017 απόφασή μας (ΑΔΑ:ΩΔΛΠΟΡ1Υ-2ΩΞ) τροποποιήθηκε η υπ’ αριθ. 241/13-1-2017 απόφαση (ΑΔΑ: ΩΤ3ΚΟΡ1Υ-ΡΩΘ),  με την οποία αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες της δημοτικής κοινότητας Καβάλας, του δήμου Καβάλας καθώς και των δημοτικών κοινοτήτων Ελευθερούπολης και Ν. Περάμου και των τοπικών κοινοτήτων Ελευθερών, Αγ. Ανδρέα και Ν. Ηρακλείτσας, του δήμου Παγγαίου, της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ως προς το τμήμα που αναφέρονται οι προθεσμίες και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων.

Κατόπιν τούτων, η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και ξεκινά την 30η Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και λήγει τόσο για τους κατοίκους εσωτερικού όσο και για τους κατοίκους εξωτερικού, την 27η Ιουλίου 2017 ημέρα Πέμπτη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε..

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης που βρίσκεται στην έδρα της Υπηρεσίας μας (Κτίριο Δασικών Υπηρεσιών) στην οδό Τέρμα Αργυροκάστρου, Τ.Κ.65404, τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 7.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων και στο τηλέφωνο 2313309974.