Στον Μετεωρολογικό Σταθμό της Νέας Περάμου ο Μακάριος Λαζαρίδης

Ο υπεύθυνος του Σταθμού, Μάκης Ζουμπλιός, ενημέρωσε τον Σύμβουλο Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη λειτουργία της εγκατάστασης και για την ανάγκη τοποθέτησης ενός ακόμα Σταθμού στην περιοχή

Τις εγκαταστάσεις του Μετεωρολογικού Σταθμού της Νέας Περάμου επισκέφθηκε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης. Ο υπεύθυνος του σταθμού, Μάκης Ζούμπλιος, ξενάγησε τον κ. Λαζαρίδη στους χώρους, ενώ τον ενημέρωσε για τις δυνατότητές του.

Η συμβολή του σταθμού, που έκλεισε 4 χρόνια λειτουργίας, στην καταγραφή των κλιματολογικών συνθηκών της περιοχής, βοηθά σημαντικά τους αγρότες και τους επαγγελματίες σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα λόγω των καιρικών συνθηκών, όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι.

Ο σταθμός είναι χορηγία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και καλύπτει επιχειρησιακά τον κάμπο των Ελευθερών. Ο κ. Ζούμπλιος ενημέρωσε τον κ. Λαζαρίδη για την ανάγκη δημιουργίας ενός ακόμη Μετεωρολογικού Σταθμού στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας Οφρυνίου.