Άσπρισε και η πόλη της Καβάλας [φωτογραφίες, βίντεο]

Ισχυρή χιονόπτωση τα ξημερώματα μέχρι την παραλία της πόλης-Ανοιχτοί παραμένουν οι δρόμοι, σε εγρήγορση τα συνεργεία του δήμου, τα οποία ρίχνουν συνεχώς αλάτι στους κεντρικούς οδικούς άξονες

Τελικά το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία «Σοφία» επισκέφτηκε και την Καβάλα, με την χιονόπτωση να ξεκινάει περί τη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου 2019 στην πόλη και να συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το χιόνι στρώθηκε στα αυτοκίνητα, στα πάρκα, σε συνοικιακούς δρόμους, μέχρι και στην παραλία της Ραψάνης, χωρίς, ωστόσο, να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής σοβαρά προβλήματα.

Τα συνεργεία του δήμου Καβάλας έριχναν όλο το βράδυ αλάτι, προσπαθώντας να κρατήσουν καθαρούς από χιόνι τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης και τον Άγιο Σίλα και να διασφαλίσουν την πρόσβαση στο Νοσοκομείο της πόλης. Να σημειωθεί ότι ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου 2019, ενώ τις επόμενες μέρες θα επικρατήσει ισχυρός παγετός και ολικός σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στα ορεινά του Νομού (διαβάστε εδώ την αναλυτική πρόγνωση).

Δείτε φωτογραφίες από την πρωινή χιονόπτωση

Δείτε βίντεο από τη χιονόπτωση στο κέντρο της Καβάλας