Με τι καιρό θα πετάξουν χαρταετό οι Καβαλιώτες

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο της Καθαράς και... ανοιξιάτικης Δευτέρας

Φέτος φαίνεται ότι το… απαραίτητο αξεσουάρ για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Καβάλα δε θα είναι η ομπρέλα, αλλά το αντηλιακό, καθώς προβλέπεται ένας ανοιξιάτικος καιρός, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 18-19 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα επικρατεί άπνοια και τοπικές ομίχλες, κυρίως τις πρωινές ώρες.

Το σκηνικό του καιρού φαίνεται να αλλάζει την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, ωστόσο το σενάριο είναι πολύ μακρινό και συνεπώς η όποια πρόβλεψη είναι επισφαλής.

Αναλυτικά η πρόγνωση για το τριήμερο

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019: Μερικώς νεφελώδης. Μέγιστη 19°. Άνεμος δυτικός περίπου 4 km/h το πρωί, στρεφόμενος σε νότιο-νοτιοδυτικό το απόγευμα.

Σάββατο (νύχτα): Μερικώς έως σχεδόν νεφελώδης το βράδυ, μεταβαλλόμενος σε αίθριο ή μερικώς νεφελώδη μετά τα μεσάνυχτα. Ελάχιστη 10°. Άνεμος δυτικός περίπου 4 km/h το βράδυ, στρεφόμενος σε βόρειο-βορειοδυτικό μετά τα μεσάνυχτα.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019: Ηλιοφάνεια το πρωί, μεταβαλλόμενος σε κυρίως ηλιοφάνεια το απόγευμα. Μέγιστη 19°. Δείκτης UV μέχρι 4. Άνεμος βόρειος περίπου 4 km/h το πρωί, στρεφόμενος σε ανατολικό-νοτιοανατολικό το απόγευμα.

Κυριακή (νύχτα): Αίθριος. Ελάχιστη 8°. Άνεμος ανατολικός σχεδόν άπνοια το βράδυ, στρεφόμενος σε βορειοανατολικό μετά τα μεσάνυχτα.

Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019: Μερικώς νεφελώδης. Μέγιστη 18°. Δείκτης UV μέχρι 4. Άνεμος ανατολικός περίπου 4 km/h το πρωί, στρεφόμενος σε νότιο το απόγευμα.

Καθαρά Δευτέρα (νύχτα): Μερικώς έως σχεδόν νεφελώδης το βράδυ, μεταβαλλόμενος σε σχεδόν νεφελώδη μετά τα μεσάνυχτα. Ελάχιστη 10°. Άνεμος ανατολικός περίπου 3 km/h το βράδυ, στρεφόμενος σε βόρειο μετά τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του meteokav εδώ.