Κώστας Αντωνιάδης για διαχείριση κακοκαιρίας: Δράσαμε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά

Ικανοποίηση Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για τη διαχείριση της κατάστασης που δημιούργησαν τα πρωτοφανή -για την εποχή- ακραία καιρικά φαινόμενα

Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαμηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις έπληξαν χθες την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας [διαβάστε σχετικά εδώ και εδώ]. Όλος ο μηχανισμός και η Πολιτική Προστασία της ΠΕ Καβάλας βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή σε εγρήγορση και ετοιμότητα ώστε να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην μετακίνηση αλλά και την ασφάλεια των πολιτών.

Οχήματα και υπάλληλοι, βρέθηκαν σε κάθε σημείο επί της Εθνικής και Επαρχιακής οδού προκειμένου να ανοίγουν τους δρόμους και να συνδράμουν όσους χρειάζονταν βοήθεια. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον κόμβο του Αγίου Σίλα και στο ορεινό δίκτυο όπου και είχαμε έντονη χιονόπτωση. Επιπλέον, τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, για την αντιμετώπιση του παγετού, έριξαν αλάτι σε κεντρικά σημεία της Εθνικής Οδού και στο ορεινό δίκτυο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε σχετικά: «Η οργανωμένη προσπάθεια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας συνεχίστηκε μέχρι και τις βραδινές ώρες και έχει σαν αποτέλεσμα να μην παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα και όπου παρουσιάστηκαν δυσκολίες, εκείνες να διεκπεραιώνονται άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά».

Δελτίο Τύπου