Καβάλα: Ακόμη μια εθελοντική περιβαλλοντική δράση στον Αμυγδαλεώνα [φωτογραφίες]

Κάτοικοι του χωριού, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, φρόντισαν για τον ευπρεπισμό της δασικής έκτασης η οποία βρίσκεται κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου

Συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 25 Αυγούστου 2021 οι δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος από τους κατοίκους της κοινότητας Αμυγδαλεώνα.

Μετά τον καθαρισμό του άλσους στην ανατολική πλευρά του οικισμού την περασμένη εβδομάδα, μικροί και μεγάλοι εθελοντές, συνεπικουρούμενοι από τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, φρόντισαν για τον ευπρεπισμό της δασικής έκτασης που βρίσκεται κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου.

Όταν οι παρεμβάσεις των εθελοντών γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μπορούν αφενός μεν να βελτιώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα των κοινόχρηστων χώρων και αφετέρου να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου Καβάλας για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού μας πλούτου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, με πρωτοβουλία των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Αμυγδαλεώνα, θα συσταθεί ο Φυσιολατρικός Εξωραΐστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Αμυγδαλεώνα.