Καβάλα: Με τι καιρό θα γίνει η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Η εκτίμηση για τις καιρικές συνθήκες μέχρι το τέλος της εβδομάδας από την ομάδα του Meteokav-Ποια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού

Όπως έχει αναφερθεί ήδη στην τελευταία πρόγνωση καιρού από την ομάδα του Meteokav [διαβάστε την εδώ], την τρέχουσα εβδομάδα μπαίνουμε σε ένα μοτίβο γενικά αίθριου καιρού, με τοπικές νεφώσεις από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 και μετά. Ταυτόχρονα όμως τις νυχτερινές και πρωινές ώρες οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ το υπόλοιπο της μέρας σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Ενδεικτικά, τόσο την Τρίτη 26 όσο και την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά και στα ορεινά αναμένεται να πέσει στους 3-6 °C, τοπικά στο εσωτερικό του κάμπου Καβάλας-Δράμας σε χαμηλότερα επίπεδα και στο οροπέδιο της Λεκάνης κάτω από το 0°C.

Στα παράκτια τμήματα η θερμοκρασία θα πέσει μέχρι και τους 7-10°C, τοπικά χαμηλότερα κυρίως σε παράκτιες περιοχές με επίπεδο ανάγλυφο και σχετικά μακριά από μεγάλο ορεινό όγκο (π.χ στη Νέα Ηρακλίτσα και στην Κεραμωτή).

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.