Το ΚΙΝΑΛ στο πλευρό των εργαζομένων της Energean Oil & Gas

Συνάντηση του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη με αντιπροσωπεία του συλλόγου, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, την Κυριακή 17/4/2022, εκδήλωση με θέμα την Ενέργεια.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, παραβρέθηκε στην εκδήλωση αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Energean Oil & Gas, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Σωματείου, Μανώλη Κελαϊδάκη, το μέλος Δήμο Κύτρο, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας (ΠΟΕ), Παναγιώτη Κοντουσιάδη. Την Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Μησίνης.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρουλάκη, καθώς επίσης και με τον υπεύθυνο του Τομέα Ενέργειας και τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργο Αρβανιτίδη και Δημήτρη Μάντζο, αντίστοιχα. Επίσης, συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον συντονιστή της εκδήλωσης πρώην Δήμαρχο και πρώην Βουλευτή Κοζάνης, Πάρη Κουκουλόπουλο.

Ο Πρόεδρος και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασαν την αγωνία και τον προβληματισμό τους για το μέλλον των εγκαταστάσεων και για τον μη σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων Τέλος, εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στον αγώνα των εργαζομένων και δήλωσαν πρόθυμοι να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια τους ζητηθεί.