Καβάλα: Με πολλά ηλεκτρικά η δεύτερη νυχτερινή φάση της κακοκαιρίας [φωτογραφίες]

Τα φαινόμενα κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι έντονα-Ανιχνεύτηκαν πάνω από 500 ηλεκτρικές εκκενώσεις ανά λεπτό-Blackout στον δημόσιο φωτισμό ορισμένων γειτονιών της πόλης

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξεκίνησε η δεύτερη νυχτερινή φάση της κακοκαιρίας στον Νομό Καβάλας, με τα φαινόμενα κατά τόπους και κατά διαστήματα να είναι έντονα σε όλη την παράκτια ζώνη του Νομού, σε περιοχές γύρω από το Παγγαίο, καθώς και στο νησί της Θάσου, όπως έχει τονιστεί και στην πρόγνωση του Meteokav [διαβάστε εδώ].

Ορισμένα εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα της ομάδας του Meteokav από τον πυρήνα της καταιγίδας που επηρέασε την Καβάλα τα μεσάνυχτα δείχνει την ένταση του φαινομένου, το οποίο συνοδεύονταν από πολλά ηλεκτρικά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ανιχνευτής ηλεκτρικής δραστηριότητας στο Meteokav ανίχνευσε σε κάποια χρονικά διαστήματα πάνω από 500 ηλεκτρικές εκκενώσεις ανά λεπτό!

Σημειώνεται ότι στα ήδη πολλά προβλήματα τα οποία προκάλεσε στον Νομό η κακοκαιρία, προστέθηκε και το blackout στον δημόσιο φωτισμό ορισμένων γειτονιών της πόλης, όπως στη Δεξαμενή και στα Ποταμούδια.

*Φωτογραφίες: Meteokav