Καβάλα: Το πέρασμα των καταιγίδων με τα «μάτια» των καμερών του Meteokav [βίντεο]

Ένα εντυπωσιακό χρονογράφημα το οποίο αποτυπώνει μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά την πορεία της αστάθειας από τις κάμερες Παλαιοχωρίου, Καλαμώνα, Καβάλας και Νέας Περάμου

Ο άστατος καιρός «πέρασε» ξανά από τον Νομό Καβάλας, με τις μπόρες και τις μεμονωμένες καταιγίδες να επηρεάζουν την Τρίτη 29 Ιουνίου 2022 αρχικά τα βόρεια και βορειοανατολικά ηπειρωτικά τμήματα του Νομού (ορεινός όγκος Λεκάνης-Βουνοχωρίου), στα κοντινά πεδινά των εν λόγω ορεινών περιοχών, καθώς και νοτιότερα, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Καβάλας, επιβεβαιώνοντας την πρόγνωση της ομάδας του Meteokav [διαβάστε εδώ την πρόγνωση].

Εν συνεχεία η δραστηριότητα των καταιγίδων περιορίστηκε γρήγορα στα δυτικά με έμφαση στον Δήμο Παγγαίου, καθώς και σε περιοχές γύρω από το Παγγαίο.

Στο επόμενο χρονογράφημα αποτυπώνεται σε λιγότερο από 2 λεπτά η πορεία της αστάθειας μέσα από τις κάμερες του Meteokav και συγκεκριμένα αυτές του Παλαιοχωρίου, του Καλαμώνα, της Καβάλας και της Νέας Περάμου.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.

Δείτε το εντυπωσιακό timelapse βίντεο