Το KAVALA POST στην κορυφή: 50% «επάνω» τον Μάιο!

Επίσημη καταγραφή επισκεψιμότητας από την Υπηρεσία Google Analytics και στοιχεία Απήχησης και Αλληλεπίδρασης δημοσιεύσεων στο facebook

Το KAVALA POST «βγήκε» στον «αέρα» την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Μέσα σε λίγους μόλις μήνες, καταφέραμε να ανεβούμε στην κορυφή της προτίμησής σας με μοναδικά μας «όπλα» τη συνεχή μας προσπάθεια για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για την Καβάλα και την περιοχή της με άποψη. Ψύχραιμα και υπεύθυνα…

Όλον αυτό τον καιρό, βλέπαμε τις «επιδόσεις» μας να «ανεβαίνουν», μέχρι που τον Μάιο του 2017… «απογειώθηκαν»! Η «κίνηση» στο site μας αυξήθηκε σε ποσοστό 50%, «αγγίζοντας» κατά μέσο όρο τις 5.000 μοναδικές επισκέψεις ημερησίως!

Το διαδίκτυο είναι ένα Μέσο το οποίο δεν «λέει» ψέματα. Γι’ αυτό κι εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας τα πραγματικά μας στοιχεία, σύμφωνα με τη μοναδική πραγματικά αξιόπιστη πηγή, που δεν είναι άλλη από την υπηρεσία της Google, την Google Analytics.

Τον μήνα Μάιο 2017 πραγματοποιήθηκαν 153.236 συνδέσεις από 75.666 μοναδικούς χρήστες οι οποίοι συνολικά είδαν 227.819 σελίδες/άρθρα μας!

Είμαστε κοινωνικοί και… οργανικοί!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι και οι «επιδόσεις» μας στο Νο1 Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης το facebook. Εκεί «μετράμε» ήδη 5,6 χιλιάδες Like στη σελίδα μας (επισκεφθείτε την εδώ) με μέσο όρο εβδομαδιαίας απήχησης δημοσιεύσεων 75.000 και μέσο όρο εβδομαδιαίας αλληλεπίδρασης (Likes, Κοινοποιήσεις, Σχόλια κτλ.) της τάξης των 38.000.

Και όλα αυτά, 100% «οργανικά»! Τι σημαίνει αυτό; Ότι για την προώθηση είτε της Σελίδας μας είτε για μεμονωμένες δημοσιεύσεις μας έχουμε δαπανήσει συνολικά το… αστρονομικό ποσό των 0 ευρώ!


Νά και τα στοιχεία μας συγκεντρωτικά, κατά τους τέσσερις μήνες «ζωής» του site μας:

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»!

Αυτονόητο είναι ότι τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχαμε πετύχει δίχως τη δική σας υποστήριξη! Χρωστάμε, λοιπόν, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αναγνώστες μας, φίλους, γνωστούς και μη που καθημερινά μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους, στους πελάτες μας που από την πρώτη στιγμή μάς στηρίζουν και, φυσικά, στους ανθρώπους της ProWeb, τους Web Developers που μας βοήθησαν να δώσουμε «σάρκα και οστά» στο όραμά μας για ένα ειδησεογραφικό portal που θα σέβεται τον επισκέπτη…

Και μια υπόσχεση σε όλους: «Τα καλύτερα… έρχονται»!

Η ομάδα του KAVALA POST
Καβάλα, 5 Ιουνίου 2017

H κεντρική φωτογραφία είναι του Βαγγέλη Φέρελη τον οποίο και ευχαριστούμε