KAVALA POST: 6 μήνες «ζωής»… 6.000 μοναδικοί επισκέπτες ημερησίως!

Ιούνιος 2017: Επίσημη καταγραφή επισκεψιμότητας από την Υπηρεσία Google Analytics και στοιχεία Απήχησης και Αλληλεπίδρασης δημοσιεύσεων στο facebook

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται έξι (6) μήνες από τότε που το KAVALA POST «βγήκε» στον «αέρα». Ήταν Παρασκευή και… 13 Ιανουαρίου όταν μετά από ατελείωτα ξενύχτια και μήνες προετοιμασίας πατούσαμε με ανακούφιση, είναι η αλήθεια, το κουμπί «Publish» για να «συναντηθούμε» με όλους εσάς, τους αναγνώστες μας… Και όπως αποδείχθηκε, η μέρα εκείνη κάθε άλλο παρά… γρουσούζικη ήταν!

Παρακολουθώντας τις «επιδόσεις» μας όλο αυτό το διάστημα, δεν θα μπορούσαμε παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας. Τον Μάιο αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε τα πραγματικά μας «νούμερα» για πρώτη φορά, έχοντας καταγράψει μία θεαματική αύξηση της επισκεψιμότητάς μας κατά 50% σε σχέση με τον προηγούμενο (Μάιος 2017 σε σύγκριση με Απρίλιο 2017 – διαβάστε τα στοιχεία εδώ).

Σήμερα, είμαστε στην ακόμη πιο ευχάριστη θέση να μοιραζόμαστε μαζί σας την πραγματική αποτύπωση της επισκεψιμότητας του KAVALA POST, πάντα μέσα από τα μοναδικά αξιόπιστα στοιχεία που παρέχει η Υπηρεσία Google Analytics.

Τον μήνα Ιούνιο 2017, λοιπόν, 86.000 μοναδικοί χρήστες πραγματοποίησαν 180.000 συνδέσεις, διαβάζοντας συνολικά πάνω από 300.000 σελίδες/άρθρα μας!

Παραμένουμε ακόμα κοινωνικοί και επιμένουμε… οργανικά!

Ακόμη πιο «ανεβασμένες» ήταν κατά τον μήνα Ιούνιο και οι «επιδόσεις» μας στο Νο1 Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης το facebook. Εκεί, στην επίσημη σελίδα του KAVALA POST (επισκεφθείτε την εδώ), «είδαμε» τα Likes να ανεβαίνουν στις 6,3 χιλιάδες, με τον μέσο όρο της εβδομαδιαίας απήχησης των δημοσιεύσεων να «εκτοξεύεται» στις 122.000 και τον μέσο όρο εβδομαδιαίας αλληλεπίδρασης (Likes, Κοινοποιήσεις, Σχόλια κτλ.) σχεδόν να διπλασιάζεται σε σχέση με τον Μάιο και να διαμορφώνεται στις 68.000!

Και ναι, επιμένουμε 100% «οργανικά»! Τι σημαίνει αυτό; Ότι για την προώθηση είτε της Σελίδας μας είτε για μεμονωμένες δημοσιεύσεις μας έχουμε δαπανήσει συνολικά το… αστρονομικό ποσό των 0 ευρώ!


Τα στοιχεία επισκεψιμότητας του KAVALA POST κατά τους πρώτους πέντε (5) ολοκληρωμένους μήνες «ζωής» του:

Σας ευχαριστούμε!

Kεντρική φωτό: Ηλίας Κοτσιρέας