Αύγουστος, 2017: Όταν το KAVALA POST διέψευσε τον… Ουμπέρτο Έκο!

«Επάνω» οι επιδόσεις μας κατά 30%! - Διαβάστε την επίσημη καταγραφή επισκεψιμότητας από την Υπηρεσία Google Analytics και στοιχεία Απήχησης και Αλληλεπίδρασης δημοσιεύσεων στο facebook

Όταν ο Ουμπέρτο Έκο έγραφε ότι «τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις», προφανώς δεν είχε στο μυαλό του το… KAVALA POST! Με το τέλος του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Αύγουστους του 2017 ήταν για εμάς ο κορυφαίος μήνας σε ό,τι αφορά τα νούμερα της επισκεψιμότητας στο site μας, σημειώνοντας μάλιστα αύξηση πάνω από 30% σε σχέση με τον περασμένο μήνα (Ιούλιος 2017)! Άρα, ειδήσεις… υπάρχουν ΚΑΙ τον Αύγουστο! Και τις έχουμε!

Πάνω από 450.000 άρθρα (ειδήσεις) του KAVALA POST διαβάστηκαν κατά τον μήνα Αύγουστο 2017 από τους αναγνώστες μας, διαμορφώνοντας τον Μέσο Όρο των ημερήσιων μοναδικών επισκέψεων στο Νο. 1 ειδησεογραφικό portal της Καβάλας στις 9.700 (7.000 τον Ιούλιο – Αύξηση πάνω από 30%)!!!

Όπως κάθε μήνα, μοιραζόμαστε με όλους εσάς, τους αναγνώστες, φίλους και πελάτες μας που μας στηρίζετε την πραγματική αποτύπωση της επισκεψιμότητας του site μας, πάντα μέσα από τα μοναδικά αξιόπιστα στοιχεία που παρέχει η Υπηρεσία Google Analytics.

Τον μήνα Αύγουστο 2017, λοιπόν, 115.000 μοναδικοί χρήστες πραγματοποίησαν 290.00 συνδέσεις, διαβάζοντας συνολικά πάνω από 450.000 σελίδες/άρθρα μας, παγιώνοντας την πρωτιά που κατέχουμε στις προτιμήσεις σας για έγκυρη, έγκαιρη και ψύχραιμη ενημέρωση με άποψη.

Η «παρέα» μας στο Νο.1 Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, τo facebook, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, με την προσθήκη 900 νέων «φίλων» που έκαναν Like και επέλεξαν να «ακολουθούν» τη Σελίδα μας (επισκεφθείτε την εδώ) διαμορφώνοντας το νούμερό μας στα 7.900. Δεδομένου ότι ξεκινήσαμε στα μέσα του Ιανουαρίου 2017, αυτό «μεταφράζεται» σε περίπου 1.000 Like/μήνα κατά Μέσο Όρο.

Η Απήχηση των δημοσιεύσεών μας και η Αλληλεπίδρασή σας με αυτές παραμένει ιδιαίτερα υψηλός επίσης. Κι όλα αυτά, ακόμα 100% «οργανικά», δίχως να έχουμε δαπανήσει χρήματα για προώθηση (Sponsoring) δημοσιεύσεων μέσα από το facebook! Όλα γίνονται με τη «δύναμη» των ειδήσεων που κοινοποιούμε και τη στήριξη των φίλων και αναγνωστών μας.


Για την ιστορία, νά και τα συγκεντρωτικά στοιχεία των πρώτων μηνών λειτουργίας του KAVALA POST, από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Αύγουστο του 2017:

Σας ευχαριστούμε!

Κεντρική φωτό: Ηλίας Κοτσιρέας