Θέλετε να αναβαθμίσετε το σπίτι σας με επιδότηση έως και 70%; Η Αρίστη έχει… plan και για το «Εξοικονομώ»!

Δωρεάν ενημερωτική ημερίδα στην Καβάλα για το Νέο Πρόγραμμα που «ανοίγει» – Διαβάστε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε για να μάθετε όσα χρειάζεται για να βελτιώσετε τις πιθανότητες ένταξής σας

Τώρα οι Καβαλιώτες έχουν μία μοναδική ευκαιρία να μάθουν όλα όσα χρειάζεται για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον 2017» (για συντομία «Εξοικονομώ») το οποίο διενεργείται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και συγχρηματοδοτείται από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς με σκοπό να κινητοποιήσει τους πολίτες, ώστε να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους.

Το Τεχνικό Γραφείο Aristi Plan διοργανώνει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας, ενημερωτική ημερίδα για το νέο «Εξοικονομώ» με εισηγήτρια την πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ και Ενεργειακή Επιθεωρήτρια Αρίστη Σταματοπούλου.

Η ομιλήτρια διαθέτει την εμπειρία από επιτυχημένες υπαγωγές του προηγούμενου προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον», αλλά και όλες τις λεπτομέρειες και ιδιαιτερότητες του νέου Προγράμματος.

Η είσοδος και η συμμετοχή στην ημερίδα είναι εντελώς δωρεάν!

Η εισήγηση της κ. Σταματοπούλου θα απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους και έχει ως στόχο τόσο την παρουσίαση των βασικών παροχών του προγράμματος όσο και την παροχή πρακτικών συμβουλών για την καλύτερη προετοιμασία της αίτησης πριν την υποβολή. Στο τέλος, θα απαντηθούν τυχόν ερωτήσεις και απορίες.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ημερίδα, λόγω και της αυξημένης ζήτησης θέσεων που αναμένεται, καλό θα είναι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το νωρίτερο δυνατό.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ

Βασικές πληροφορίες για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Το πρόγραμμα προσφέρει επιδότηση έως 70% και μέχρι 250€/τ.μ. σε ιδιοκτήτες κατοικιών με στόχο την μείωση του επιπέδου κατανάλωσης ενέργειας και επομένως την εξοικονόμηση χρημάτων στα νοικοκυριά. Οι εργασίες που εντάσσονται αφορούν:

  • Τοποθέτηση εξωτερικής/εσωτερικής θερμομόνωσης και αντικατάσταση κεραμιδιών
  • Αντικατάσταση των κουφωμάτων (πλαίσια / υαλοπίνακες).
  • Τοποθέτηση συστημάτων σκίασης (τέντες, στόρια, πέργκολες).
  • Αναβάθμιση συστήματος ψύξης/θέρμανσης, κλιματισμού.
  • Σύστημα παροχής ζεστού νερού χρήσης (ηλιακός θερμοσίφωνας κτλ.)

Τα οφέλη της συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ»

Εξοικονόμηση χρημάτων αφού μπορείτε να επιδοτηθείτε έως και 70% για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει πως όσες εργασίες εντάξετε στο «Εξοικονομώ», θα τις κάνετε τελικά με το 1/3 του κόστους τους και ίσως και ακόμα λιγότερο! Επισημαίνεται πως είναι προαιρετική χρήση άτοκου δανείου για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Μετά την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας θα καταναλώνετε πολύ λιγότερη ενέργεια (και άρα, χρήματα) για θέρμανση και ψύξη για την παροχή ζεστού νερού και για άλλες ενεργοβόρες διαδικασίες.

Αναβάθμιση στην ποιότητα ζωής και συνεπώς στο βιοτικό σας επίπεδο.

Αύξηση αξίας ενοικίασης ή μεταπώλησης του ακινήτου σας, καθώς αυτή πλέον διαμορφώνεται ΚΑΙ από την ενεργειακή κατηγορία στην οποία ανήκει (και η οποία αναγράφεται στο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης).

Με τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης βελτιώνονται κατά πολύ οι συνθήκες θερμικής άνεσης της οικίας του ενδιαφερόμενου (δηλ. θα επιτυγχάνονται καλύτερες συνθήκες δροσιάς το καλοκαίρι και ζέστης τον χειμώνα).