Γεύσεις και αρώματα από τα Highlands της Σκωτίας θα «πλημμυρίσουν» τον Τσαλαπετεινό

Η Αστική Φάρμα της πλατείας Καραολή θα «μεταμορφωθεί» σε ένα παλιό αποστακτήριο με τη βοήθεια επτά μοναδικών single malts που θα «απογειώσουν» τον ουρανίσκο μας

Όσοι αγαπούν το καλό, αυθεντικό και «ανόθευτο» ουίσκι δεν θα πρέπει να λείψουν το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαρτίου 2018 από την Αστική Φάρμα του Τσαλαπετεινού στην Καβάλα. Εκεί, στις 21:00, ο Prestige Ambassador της Pernod Ricard Μιχάλης Καγιάννης θα παρουσιάσει επτά μοναδικά single malts κατά τη διάρκεια ενός «σεμιναρίου» που αναμένεται να «ταξιδέψει» τους τυχερούς που θα παραβρεθούν στα Υψίπεδα της Σκωτίας, εκεί που αιώνες τώρα μερικές τα αποστακτήρια παράγουν με μοναδική συνέπεια τα καλύτερα ουίσκι στον κόσμο.

Ο Μιχάλης Καγιάννης έχει χαρακτηριστεί ως ένας «ευζωιστής των γεύσεων» που όταν μιλάει για κάτι που αγαπάει, σου δημιουργεί εικόνες, ενώ επίσης ξέρει τον τρόπο να μετατρέπει μια γευστική δοκιμή σε εμπειρία. Στον Τσαλαπετεινό, ο Μιχάλης θα «ξεκλειδώσει» τα μυστικά που κρύβουν επτά πολύ ιδιαίτερα single malts:

  1. the glenlivet – nadurra oloroso matured
  2. the glenlivel – peated whisky cask finish
  3. the glenlivet – first feel selection
  4. longmorn – the distiller’s choice
  5. longmorn – 16 years old single malt
  6. scapa – the orcadian
  7. aberlour – a’ bunadh

Η είσοδος στο δίωρο «σεμινάριο» του Μιχάλη Καγιάννη είναι ελεύθερη, ωστόσο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να σπεύσετε να «κλείσετε» μία θέση επικοινωνώντας με την Αστική Φάρμα του Τσαλαπετεινού στο τηλέφωνο 2511111073.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Μιχάλης Καγιάννης είναι 37 ετών, έχει τελειώσει μαγειρική και management στη “Le Μonde” και είναι μέλος της Pernod Ricard Hellas ως Prestige Ambassador τα τελευταία 7 χρόνια. Με εικοσαετή εμπειρία στο HORECA industry κατέχοντας ποικίλες θέσεις, προσεγγίζει τον χώρο του ποτού μιλώντας για τις αγαπημένες του κατηγορίες όπως το whisky και η champagne.

Έχει ταξιδέψει ανά την υφήλιο με σκοπό να αποκωδικοποιήσει τον κόσμο των spirits και του οίνου, παρακολουθώντας σεμινάρια από καταξιωμένους guru του χώρου και συμμετέχοντας σε διαλέξεις μεγάλων πανεπιστημιακών φορέων.

Σήμερα, ο Μιχάλης Καγιάννης εργάζεται για premium και prestige brands όπως το Chivas Regal, το The Glenlivet, τους οίκους G.H. Mumm και Perrier-Jouët, το Martell και την Absolut Vodka.