Ανάμεσα στις καλύτερες ελληνικές εταιρίες ο «δικός μας» Akrolithos, χρειάζεται την ψήφο μας για να διακριθεί και ευρωπαϊκά!

Η καβαλιώτικη εταιρία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα European Business Awards της Πολωνίας, διεκδικώντας μια θέση στην τελική κατάταξη - Δείτε πώς μπορείτε να ψηφίσετε

Ηεταιρία Akrolithos (ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ) κέρδισε τον τίτλο National Winner και πέρασε στον τελικό γύρο μαζί με άλλες 10 ελληνικές εταιρίες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε έναν από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς για επιχειρήσεις, τα European Business awards.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Μαΐου 2018 στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Εκεί, οι 11 ελληνικές επιχειρήσεις, μέσα στην οποία είναι και η Akrolithos, μαζί με άλλες εταιρίες από όλη την Ευρώπη θα διεκδικήσουν μια θέση στα τελικά βραβεία. Με την επιτυχία της αυτή η καβαλιώτικη εταιρία κέρδισε το δικαίωμα να μπει σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, το European Public Winner, όπου ο νικητής ανακηρύσσεται μέσα από την ψήφο του κοινού που γίνεται ηλεκτρονικά.

Οι φίλοι, οι άνθρωποι της εταιρείας, οι συνεργάτες και όσοι πιστεύουν σε αυτήν μπορούν να μπουν στη σελίδα των Βραβείων και να της δώσουν την ψήφο τους.

Ψηφίστε για την Akrolithos πατώντας εδώ

Σχεδόν 40 χρόνια ιστορίας…

Η εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ιδρύθηκε το 1979 από τον Γεώργιο Χατζησάββα. Μετά από τέσσερις δεκαετίες η εταιρεία είναι μια από τις κορυφαίες στον κλάδο των φυσικών πετρωμάτων και σχιστόλιθου παγκοσμίως με αποκλειστική χρήση και συνεργασία λατομείων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρεία βρίσκονται στα Κηπιά Καβάλας, σε έκταση 80.000 m2 όπου πραγματοποιείται η παραγωγή των προϊόντων ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται ο εκθεσιακός χώρος και τα γραφεία της εταιρίας. Η εταιρεία εξάγει σε πάνω από 80 χώρες.