Για πρώτη φορά στην Καβάλα ένα διαδραστικό σεμινάριο που «ξεκλειδώνει» την προσωπικότητα του παιδιού σας για ένα καλύτερο μέλλον!

Μάθετε πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα και τα δυνατά του σημεία – Διαβάστε λεπτομέρεις για το πώς θα δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο που διοργανώνει το Easy Learning σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο

Τι επάγγελμα να κάνω όταν μεγαλώσω; Πρέπει να σπουδάσω σε κάποιο Ανώτατο Ίδρυμα ή να ακολουθήσω μια τεχνική σχολή; Ποιοι κλάδοι της οικονομίας προσφέρουν τις καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας; Να ακολουθήσω θεωρητική ή θετική κατεύθυνση; Αυτές είναι μερικές μόνον από τις ερωτήσεις που θέτονται επιτακτικά από την εφηβεία και μετά τόσο από γονείς όσο και μαθητές οι οποίοι πρόκειται να φοιτήσουν στις τάξεις του Λυκείου…

Κι όμως, τις περισσότερες φορές, η πρώτη σημαντική απόφαση στη ζωή ενός ανθρώπου λαμβάνεται αφού πρώτα έχουμε απαντήσει στις… λάθος ερωτήσεις! Ειδικά στην εποχή της Οικονομικής Κρίσης, η επιλογή κατεύθυνσης σπουδών αλλά και μετέπειτα της καριέρας γίνεται με κριτήριο τις «επιταγές» της Αγοράς Εργασίας, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν ο παράγοντας «άνθρωπος».

Αυτήν τη διαφορετική προσέγγιση στον επαγγελματικό προσανατολισμό έρχεται να «συστήσει» και στην Καβάλα το εξειδικευμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης Easy Learning της Βίλλυς Κονδυλίδου, διοργανώνοντας για πρώτη φορά στην πόλη μας ένα διαδραστικό σεμινάριο για εφήβους και γονείς σε συνεργασία με το Hellenic American College.

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, από τις 11:00 έως τις 14:00, στην αίθουσα Philippos A του Airotel Galaxy Hotel στην Καβάλα, δύο επιστήμονες της Εκπαίδευσης θα δείξουν έναν άλλον «δρόμο» προς μια επιτυχημένη καριέρα αλλά και μια ευτυχισμένη ζωή!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

4η Βιομηχανική Επανάσταση & το ηρωικό γαλατικό μας χωριό

Σε συνθήκες παρατεταμένης κρίσης, υπάρχουν περιορισμένα αλλά σημαντικά εργαλεία που μπορεί να αξιοποιήσει κανείς για να ξεφύγει από τη μιζέρια του «μέσου όρου». Το ερώτημα είναι πόσο έτοιμοι είμαστε να τα αξιοποιήσουμε.

  • Ομιλητής: Δρ. Δημήτριος Τολιάς | Assistant Professor of Applied Linguistics [ Hellenic American University ]

Ανακαλύπτω, αναδεικνύω, αξιοποιώ τα ταλέντα και τα δυνατά μου σημεία

Στο διαδραστικό σεμινάριο θα συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους οι έφηβοι μπορούν να αναγνωρίσουν τα ταλέντα και τα δυνατά τους σημεία, να συνειδητοποιήσουν πώς τα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους, καθώς και να σκεφτούν τρόπους για να τα αναπτύξουν ώστε να πετύχουν μελλοντικούς στόχους στην προσωπική τους ζωή, στις σπουδές και στην καριέρα τους.

  • Ομιλήτρια: Δρ. Σοφία Πρωτόπαππα | Διευθύντρια Γραφείου Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης [ Hellenic American College ]

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι εντελώς δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες

Easy Learning – Βίλλυ Κονδυλίδου
Α΄ Πάροδος Παύλου Μελά 4Β
65302 | Καβάλα
Τ 2510620030 & 6974770495
facebook