Στο… «μπαλκόνι» του Σαρρή: Πέντε χρόνια μετά το ξεκίνημά του, ο νεαρός Καβαλιώτης επιχειρηματίας «πάει»… παραλία!

Ο Γιάννης Σαρρής μιλάει στο KAVALA POST για το νέο του επιχειρηματικό «στοίχημα» στη Νέα Ηρακλείτσα με φόντο το πλέον προνομιακό «μπαλκόνι» του γραφικού λιμανιού

Και όμως, Success Stories υπάρχουν και… «γράφονται» στην εποχή μας, παρά την Κρίση, ή, καλύτερα, εν μέσω αυτής. Επιχειρήσεις που όχι μόνον «γεννήθηκαν» στα χρόνια της ύφεσης αλλά και που εδραιώθηκαν, ανδρώθηκαν, μεγάλωσαν και που… επεκτείνονται! Η ταβέρνα «Στο κουτούκι του Σαρρή» είναι αναμφισβήτητα ένα τέτοιο Success Story!

Ο νεαρός Γιάννης Σαρρής, έχοντας συγκεντρώσει την απαραίτητη εμπειρία δουλεύοντας για χρόνια στον χώρο της εστίασης στην Καβάλα, αποφάσισε πριν από πέντε χρόνια να «στεγάσει» το δικό του όραμα για τη γαστρονομία και τη διασκέδαση στην πόλη. Η ταβέρνα «Στο κουτούκι του Σαρρή» άνοιξε τις πόρτες της πριν από πέντε ακριβώς χρόνια, στον δεύτερο όροφο του ιστορικά «φορτισμένου» Εμπορικού Κέντρου της Καβάλας και μέσα σε σχετικά λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς.

«Το γεγονός ότι ανοίξαμε εν μέσω Κρίσης δεν άφηνε πολλά περιθώρια για εκπτώσεις. Έπρεπε πάσει θυσία να συνδυάσουμε την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα με τις καλές τιμές, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της εποχής και των πελατών μας. Το πετύχαμε και ο κόσμος το εκτίμησε, μας αγκάλιασε», μας λέει ο Γιάννης Σαρρής τον οποίο συναντήσαμε ένα ηλιόλουστο πρωινό στη Νέα Ηρακλείτσα, στον λόφο της Αγίας Μαρίνας, στην άκρη του γραφικού λιμανιού του χωριού, ένα «μπαλκόνι» που, αν και προνομιακό, ουδέποτε κατάφερε να γίνει κάτι παραπάνω από μία… ευκαιρία.

Εκεί, στο «μπαλκόνι» αυτό, με την εκπληκτική θέα και κάτω από την παχιά σκιά των δέντρων, ο Γιάννης Σαρρής ετοιμάζεται να εγκαινιάσει σε λίγες μέρες το δεύτερο κατάστημα εστίασης που θα φέρει επίσης το όνομά του: «Στου Σαρρή».

Οι εργασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς! Όλη η τεχνική ομάδα που κατασκευάζει το νέο στέκι «Στου Σαρρή» στη Νέα Ηρακλείτσα…

«Το Κουτούκι είναι ένα κατεξοχήν χειμερινό μαγαζί. Για να πω την αλήθεια, ο κόσμος ήταν αυτός που με παρότρυνε να δημιουργήσω κάτι καινούριο για το καλοκαίρι. Η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε με τους πελάτες μας αυτά τα πέντε χρόνια μάς έδειξε ότι υπάρχει έδαφος για μια καλή και ειλικρινή πρόταση για το καλοκαίρι. Τα τελευταία χρόνια είχα αρκετές προτάσεις για συνεργασίες με καλοκαιρινά μαγαζιά, αλλά ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, με τους δικούς μου όρους. Έψαξα πολλά μέρη, μέχρι που έριξα… άγκυρα εδώ! Δεν είναι πολύ ωραία;», μας λέει ο Γιάννης και στο βλέμμα του μπορεί κανείς να δει ότι ήδη φαντάζεται τον χώρο γεμάτο κόσμο να απολαμβάνει τις γευστικές προτάσεις του…

Το εστιατόριο «Στου Σαρρή» στη Νέα Ηρακλείτσα θα βασίζεται στο τρίπτυχο των αξιών που έφεραν την επιτυχία και στο «Κουτούκι»: 1). Ποιότητα, 2). Ειλικρίνεια και 3). Πραγματικές τιμές. Απλά, όλα αυτά, στη… θάλασσα! «Η κουζίνα μας θα είναι σίγουρα 100% ελληνική, αλλά και εκλεπτυσμένη, όχι εξεζητημένη και σίγουρα σε καμία περίπτωση υπερτιμημένη! Οι τιμές μας θα είναι… πραγματικές!» μας λέει ο Γιάννης και συμπληρώνει:

«Θέλουμε ο κόσμος να νιώσει καλά στο μαγαζί μας. Να φάει καλά αλλά και να περάσει καλά. Και, βέβαια, να μας… ξανάρθει! Θέλουμε να δώσουμε στον Έλληνα την αίσθηση αλλά και τις θύμησες της παλιάς, καλής ταβέρνας αλλά παράλληλα να του προσφέρουμε πιάτα που δεν μπορεί ή δεν έχει τον χρόνο να φτιάξει στο σπίτι του. Στον τουρίστα θέλουμε να δώσουμε τη γεύση μιας Ελλάδας που δεν είναι ούτε αναχρονιστική αλλά ούτε και… εκκεντρική. Και όλα αυτά, σε έναν χώρο που η φύση τον έχει προικίσει με φυσική δροσιά από τα αιωνόβια πεύκα αλλά και με θέα που δεν… χορταίνεται»!

Το καλοκαιρινό ραντεβού «Στου Σαρρή» έχει ήδη κλειστεί! Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 το νέο μαγαζί του Γιάννη Σαρρή θα υποδεχθεί όλους όσους θελήσουν να δοκιμάσουν τις γεύσεις του απολαμβάνοντας παράλληλα την πλέον προνομιακή θέα στο λιμάνι της Νέας Ηρακλείτσας.

Ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα, ο Γιάννης Σαρρής περιμένει πώς και πώς να υποδεχθεί παλιούς αλλά και νέους φίλους στο στέκι της Νέας Ηρακλείτσας, στο πιο προνομιακό «μπαλκόνι» με θέα το γραφικό λιμανάκι…

Πληροφορίες

«Στου Σαρρή»
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21
Λόφος Αγίας Μαρίνας
Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας
Τ 2594022400 | 6978525344
facebook