Η Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ στο Frozen Peaks 2018 [φωτογραφίες]

Renault και Dacia έδωσαν τον... ρυθμό στον πιο ξεχωριστό αγώνα της χρονιάς

Μπορεί να ήταν η πρώτη χρονιά της αθλητικής διοργάνωσης Frozen Peaks, όμως το αποτέλεσμα δείχνει ότι αυτός ο ξεχωριστός αγώνας ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα. Οι Renault και Dacia, μέσω της Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε., Επίσημου Διανομέα και Επισκευαστή των δύο μαρκών, υποστήριξαν αυτή τη μοναδική διοργάνωση με επίκεντρο το Νευροκόπι.

Διακόσια εξήντα πέντε χιλιόμετρα, μερικά από τα πιο όμορφα τοπία στον κόσμο και διαδρομή που περνά μέσα από το ιστορικό οχυρό Ρούπελ. Σίγουρα το Frozen Peak 2018 δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς ένας συνηθισμένος αγώνας τρεξίματος. Με επίκεντρο την πόλη του Νευροκοπίου, από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου αθλητές απ’ όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να τρέξουν σε πρωτόγνωρες διαδρομές, εκπληκτικού φυσικού κάλους, αλλά και γεμάτες ιστορικές μνήμες.

Εκτός από τον αγώνα PANORAMA των 265χλμ., ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και ο αγώνας HEROES των 42χλμ. όπου η διαδρομή στην οποία κινήθηκαν οι αθλητές ουσιαστικά ένωνε το σύνολο των οχυρών της γραμμής Μεταξά, αποτελώντας ταυτόχρονα φόρο τιμής για τους ήρωες που αγωνίστηκαν εκεί κατά τη διάρκεια του 2ου Π.Π.

Η Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε., εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής των Renault και Dacia στις Σέρρες, υποστήριξε αυτή τη μοναδική διοργάνωση εκπροσωπώντας τη φιλοσοφία Passion for Life της Renault, ή οποία εξελίχθηκε ιδανικά για την περίπτωση σε Renault Passion for Running. Παράλληλα το παρόν έδωσε και η Dacia με το νέο Dacia Duster, αλλά και το επαγγελματικό Dacia Dokker Van να υποστηρίζουν τη διοργάνωση ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία της διαδρομής.

Το σύνολο της γκάμας των Renault και Dacia, μπορεί να γνωρίσει κανείς από κοντά στο κάθετο συγκρότημα της Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε., στο 8ο χλμ. Σερρών – Θεσσαλονίκης στις Σέρρρες.