Οι «Καμάρες» της Αντιγόνης Καπουτζή, ένας από τους… θησαυρούς της Καβάλας [φωτογραφίες]

Αφιέρωμα στην Καβαλιώτισσα σχεδιάστρια κοσμημάτων και τη Συλλογή «Kavala by Antigoni» στο πρώτο περιοδικό της Fraport Greece

Κυκλοφόρησε το Νο1 τεύχος του περιοδικού GREC14N-The North Edition, το επίσημο περιοδικό της Fraport Greece, της εταιρίας η οποία διαχειρίζεται τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και το «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας, και το οποίο «στέκεται» σε σημεία αναφοράς στους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας.

Στο πρώτο αυτό τεύχος υπάρχει εκτενής αναφορά στην Καβάλα με πολλές φωτογραφίες, ιστορικά στοιχεία αλλά και tips για μέρη, προϊόντα και υπηρεσίες που «προσφέρει» η πόλη και τα οποία αξίζει κανείς να γνωρίζει.

Στην ενότητα «Θησαυροί της Καβάλας», το περιοδικό έχει συμπεριλάβει τη Συλλογή κοσμημάτων «Kavala by Antigoni» που έχει ως σημείο αναφοράς και έμπνευσης το παλαιό Υδραγωγείο, τις Καμάρες (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Το GREC14N όμως δεν «μένει» εκεί, αλλά φιλοξενεί και συνέντευξη της σχεδιάστριας Αντιγόνης Καπουτζή με «αιχμή» τη Συλλογή «Kavala», αποκαλώντας την Καβαλιώτισσα δημιουργό «πρέσβειρα» της πόλης μας:

«Διαβάστε» παρακάτω όλο το πρώτο τεύχος του περιοδικού GREC14N παρακάτω: