Νέα κάθετη μονάδα Peugeot από την ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΕ στην Καβάλα

Η κορυφαία γαλλική φίρμα αυτοκινήτων εκπροσωπείται πλέον επίσημα από τον Όμιλο Ιωαννίδη

Την εκπροσώπηση της Peugeot στην Καβάλα ανέλαβε η εταιρία ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΕ πριν από λιγες ημέρες. Ο Όμιλος Ιωαννίδη κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα με 32 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 1986 σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και συνέπεια προς τον καταναλωτή.

Διαθέτει κάθετη υπερσύγχρονη μονάδα με έκθεση, συνεργείο, φανοποιείο και προσφέρει διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Με επένδυση στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του καταναλωτή, το ανθρώπινο δυναμικό της Peugeot Αφοί Ιωαννίδη είναι άρτια καταρτισμένο και διακρίνεται για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό του.

Τα στοιχεια αυτά ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημου εισαγωγέα της Peugeot, που συνεχίζει ακατάπαυστα να στηρίζει την επέκταση της γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα, κερδίζοντας ολοένα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς και αποσπώντας διεθνείς βραβεύσεις.

Δελτίο Τύπου