Στην κορυφή της Ελλάδας δυο μαθητές από την Καβάλα που «πέρασαν» το Lower με βαθμολογία σχεδόν… άριστα!

Χαρά και υπερηφάνεια για τους γονείς του Δημήτρη και της Ξανθίππης αλλά και για το Φροντιστήριο της Φαίης Κυριακάκη

Άλλη μια χρονιά για το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Fay Kyriakaki στην Καβάλα «κλείνει» με πολλές επιτυχίες, μοιράζοντας χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης σε μαθητές, γονείς αλλά και στους ανθρώπους του εκπαιδευτηρίου που είδαν τους καρπούς των προσπαθειών τους να ανταμοίβονται.

Τον περασμένο Μάιο, συνολικά 42 μαθητές εξετάστηκαν για Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας κορυφαίων Πανεπιστημίων του εξωτερικού και «πέρασαν» αποκτώντας το πτυχίο του επιπέδου τους και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες!

Αναλυτικότερα:

  • στο Επίπεδο Β2 (Lower) των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan, συνολικά πέτυχαν 17 μαθητές εκ των οποίων οι 3 με βαθμό Α, οι 13 με βαθμό Β και ένας με βαθμό C,
  • στο Επίπεδο C2 (Proficiency) επίσης των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan, «πέρασαν» συνολικά 18 μαθητές, οι 2 με βαθμό Α και οι υπόλοιποι 16 με βαθμό Β,
  • στο πτυχίο IELTS του Πανεπιστημίου Cambridge «πέρασαν» και οι 5 μαθητές της Φαίης Κυριακάκη που εξετάστηκαν με μέση βαθμολογία 7,5/9 και, τέλος,
  • στη Γερμανική Γλώσσα, δύο μαθητές «πήραν» το πτυχίο Επιπέδου Β1 και ένας το πτυχίο Επιπέδου Β2.

Βέβαια, αποκορύφωμα των επιτυχιών ήταν η επίτευξη της υψηλότερης βαθμολογίας σε όλη την Ελλάδα στις εξετάσεις για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Επιπέδου Β2 (FCE Cambridge First Certificate, Lower) από δύο μαθητές της Φαίης Κυριακάκη.

Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος και η Ξανθίππη Αποστολίδου «πέρασαν» τις εξετάσεις με βαθμό 183 (με άριστα το… 190!) κάνοντας περήφανους τους γονείς αλλά και τους καθηγητές τους!

Δωρεάν εξέταστρα για τους μαθητές, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τους γονείς!

Τα μεγάλα (σχεδόν συντριπτικά) ποσοστά επιτυχίας δεν αποτελούν πλέον «είδηση» για το Φροντιστήριο Fay Kyriakaki. Γι’ αυτό άλλωστε και η διοίκηση αναλαμβάνει το κόστος των εξετάσεων, εφόσον κρίνει ότι ο μαθητής ή η μαθήτρια είναι πραγματικά έτοιμοι να «δώσουν» τις εξετάσεις του επιπέδου τους.

«Το Φροντιστήριο πρέπει να είναι υπεύθυνο, ο καθηγητής πρέπει να είναι υπεύθυνος για την πορεία του παιδιού και αυτό ακριβώς κάνουμε», μας λέει η κ. Φαίη Κυριακάκη, με πλήρη συναίσθηση του εκπαιδευτικού ρόλου που έχει αναλάβει και με αίσθηση ευθύνης για τις προσπάθειες και των γονιών οι οποίοι υποστηρίζουν οικονομικά τα παιδιά τους.

Όταν, λοιπόν, ένα παιδί κάνει τη σωστή προετοιμασία και είναι πραγματικά έτοιμο να δώσει εξετάσεις, τότε το Φροντιστήριο αναλαμβάνει να καλύψει τα εξέταστρα, με το κόστος να κυμαίνεται από τα 150 έως τα 200 ευρώ ανά πτυχίο!

«Πρέπει πρώτα να μάθουμε στο παιδί τη γλώσσα, να του μεταδώσουμε την αγάπη για τη γλώσσα. Και οι γονείς θα πρέπει να δούνε αυτήν την αγάπη –και, φυσικά, την πρόοδο– στο παιδί τους», συμπληρώνει η κ. Κυριακάκη.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Τα μαθήματα για τη νέα χρονιά 2018-2019 ξεκινούν στις 17 Σεπτεμβρίου 2018. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά σε ώρες αγοράς και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 19:00-21:00.

Στα δύο παραρτήματα του Φροντιστηρίου της Φαίης Κυριακάκη λειτουργούν τμήματα εκμάθησης ΑγγλικήςΓαλλικήςΓερμανικής και Ιταλικής γλώσσας. Τμήματα και για ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2510223045 και 6944389715 ή στο facebook εδώ.