20 χρόνια Ζαπώνης στην Καβάλα: Μια σχέση εμπιστοσύνης που κάθε χρόνο ανανεώνεται

Στην Καβάλα υπάρχει ένα βιβλιοχαρτοπωλείο που προσφέρει ό,τι χρειάζεται ο μαθητής για τη νέα σχολική χρονιά

Ημαθητιώσα νεολαία καλείται να πάρει ξανά θέση στα θρανία για να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι στην Γνώση. Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και μαζί της «φέρνει» και ανάγκες για τα σχολικά–χαρτικά με απαίτηση στα «κατάλληλα υλικά» που θα εξοπλίσουν τους μαθητές όλων των τάξεων.

Η περίφημη «λίστα» με τα απαραίτητα σχολικά είδη που μοιράζεται λίγο αφότου χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, εδώ και 20 χρόνια οδηγεί τους Καβαλιώτες γονείς και μαθητές στο Βιβλιοχαρτοπωλείο Ζαπώνη. Εκεί, θα βρούνε αυτό που χρειάζονται σε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής!

Στο κατάστημα Ζαπώνη, στη Βενιζέλου 63, καθημερινά, οι πελάτες και φίλοι εξυπηρετούνται με «οδηγό» την εμπειρία από την πολύχρονη σχέση των ανθρώπων του με το αντικείμενο, αλλά και πάνω απ’ όλα την αγάπη τους για τη δουλειά.

Εκεί τους συναντήσαμε και εμείς, ένα πρωινό του Σεπτέμβρη, λίγες… ώρες προτού χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, να ετοιμάζονται πυρετωδώς, τακτοποιώντας και  ταξινομώντας τα εκατοντάδες είδη που έχουν ήδη κατακλύσει το κατάστημα.

Αφού καταφέραμε να « ξεκολλήσουμε» από την πάντα πρωτότυπα διακοσμημένη (και πολλάκις βραβευμένη) βιτρίνα, προχωράμε στον άνετο χώρο, μέσα από τετράδια, μολύβια, βιβλία, κασετίνες και σχολικές τσάντες. Όλα σαν ένα «πολύχρωμο μπουκέτο» που ορίζουν τον χώρο και σηματοδοτούν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς…

«Αυτή η περίοδος είναι για μας η πλέον απαιτητική του χρόνου. Πρέπει μέσα σε λίγες μέρες να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε όλους τους πελάτες μας», μάς λέει ο Πάνος. «Αιχμή των ημερών είναι η λίστα με τα σχολικά είδη, αλλά για εμάς αυτό δεν είναι κάτι απλό. Η επιλογή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά. Και αυτό κάνουμε. Δεν είναι όλα για όλους», συμπληρώνει.

Στο βιβλιοχαρτοπωλείο Ζαπώνη όλα τα σχολικά είδη είναι επώνυμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητά τους. Μάλιστα, πολλά προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας!

«Πολλές φορές, ένα φθηνό προϊόν μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο… ακριβό! Μιλάμε για αντικείμενα τα οποία ο μαθητής χρησιμοποιεί κάθε μέρα για όλη τη χρονιά και τα οποία θα πρέπει να αντέξουν», γνωρίζοντάς μας πως η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών παίζει ρόλο ακόμα και στα σχολικά είδη.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται το κατάστημα είναι ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ με ISO. Τα σχολικά τετράδια είναι απαλλαγμένα από κάδμιο, επιλεγμένα με πολλή προσοχή, αφού αφορούν στα παιδιά. Επίσης, στου Ζαπώνη «ντύνουν» όλα τα βιβλία με τον πιο πρωτοποριακό τρόπο εδώ και χρόνια! Μόνο έτσι τα βιβλία θα «αντέξουν» για όλη τη σχολική χρονιά.

Ακολουθήστε το βιβλιοχαρτοπωλείο Ζαπώνη στο facebook πατώντας εδώ