Ηλεκτρικές συσκευές σε τιμές ακόμα και… κάτω του κόστους; Μόνο για 3 μέρες και μόνο στα Welcome Stores!

Φθινοπωρινό τριήμερο εκπτώσεων στα καταστήματα Αφοί Ξανθόπουλοι σε Καβάλα και Αμισιανά: Ένας θεσμός που έγινε λα… 3! Διαβάστε αναλυτικά όλα τα προϊόντα σε προσφορά

Έχει πια καθιερωθεί. Το φθινοπωρινό τριήμερο εκπτώσεων στα Welcome Stores, την «αλυσίδα με τα χαμόγελα» είναι πλέον ένας θεσμός που όλοι περιμένουν για να αποκτήσουν τη συσκευή που θέλουν σε τιμές ακόμη και… κάτω του κόστους!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Welcome Stores-Αφοί Ξανθόπουλοι στην Καβάλα, πιστά στο καθιερωμένο φθινοπωρινό εκπτωτικό «ραντεβού» με τους φίλους και πελάτες τους, «ρίχνουν» τις τιμές σε επιλεγμένα προϊόντα.

Την Τρίτη 2, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2017, στα δύο καταστήματα Welcome των Αφών Ξανθόπουλων στην Καβάλα (Γαλλικής Δημοκρατίας 10) και τα Αμισιανά μπορείτε να βρείτε από τοστιέρες, βραστήρες, ηλεκτρικές σκούπες και άλλες μικροσυσκευές μέχρι πλυντήρια, στεγνωτήρια αλλά και τηλεοράσεις LED τελευταίας γενιάς σε τιμές ακόμα και… κάτω του κόστος! Εννοείται, όλα επώνυμα και όλα με την εγγύηση της Welcome και των Αφών Ξανθόπουλων.

Δείτε όλα τα είδη σε προσφορά πατώντας εδώ

Τα Welcome Stores εμπορεύονται ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όλων των γνωστών κατασκευαστών, όπως Sony, Philips, LG, Samsung, AEG, Hitachi, Whirlpool, Electrolux, Delonghy κ.ά.

Χρόνια τώρα, με υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, οι Αφοί Ξανθόπουλοι διαθέτουν στην αγορά της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής μεγάλες λευκές οικιακές συσκευές, εντοιχιζόμενες συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, προϊόντα τεχνολογίας (πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας), μικροσυσκευές, συσκευές κλιματισμούθέρμανσης αλλά και εποχιακά προϊόντα.

Ταυτόχρονα, η εταιρία παρέχει στους πελάτες της ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών όπως δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση. Και όλα αυτά, πάντα με το χαμόγελο!

Τριήμερο απίστευτων τιμών και προσφορών στα Welcome Stores-Αφοί Ξανθόπουλοι στην Καβάλα. Δεν είναι εκπτώσεις, είναι λα… 3!