Black Friday στην Καβάλα: Και φέτος οι Αφοί Ξανθόπουλοι τα βάφουν όλα μαύρα και… «σκοτώνουν» τις τιμές!

Τα καβαλιώτικα καταστήματα Welcome Stores πρωτοστατούν και φέτος στη μεγάλη γιορτή της αγοράς με εκπτώσεις που... τρομάζουν!

Το αμερικανικό έθιμο που πλέον έχει γίνει αγαπημένη ελληνική συνήθεια έρχεται και φέτος για να πραγματοποιήσει τα όνειρα των καταναλωτών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν προϊόντα που χρειάζονται σε απίστευτες τιμές! Η «Μαύρη Παρασκευή» έρχεται στις 23 Νοεμβρίου 2018 και όλοι οι Καβαλιώτες δίνουν «ραντεβού», πού αλλού, στα… Welcome Stores!

Με δύο καταστήματα, στην Καβάλα (Γαλλικής Δημοκρατίας 10) και τα Αμισιανά, οι Αφοί Ξανθόπουλοι, υπηρετώντας την ευρύτερη στρατηγική της εταιρίας να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών τους, μπαίνουν και πάλι σε «ρυθμό» Black Friday και ετοιμάζονται να… «σκοτώσουν» δεκάδες προϊόντα σε… τρομακτικές τιμές!

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, από το πρωί μέχρι το κλείσιμο της αγοράς, επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Welcome Stores και βρείτε προϊόντα τεχνολογίας, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές σε «μαύρες» τιμές. Κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές σκούπες, πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, τοστιέρεςτηλεοράσεις… σε τιμές που βρίσκεις μόνο μια φορά τον χρόνο!

Για τις Black προσφορές της Welcome πατήστε εδώ

H καμπάνια προώθησης της Black Friday στην αλυσίδα Welcome Stores για το 2018 φέρει την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…

Τα Welcome Stores εμπορεύονται ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όλων των γνωστών κατασκευαστών, όπως Sony, Philips, LG, Samsung, AEG, HitachiWhirlpoolElectroluxDelonghi κ.ά.

Χρόνια τώρα, με υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, οι Αφοί Ξανθόπουλοι διαθέτουν στην αγορά της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής μεγάλες λευκές οικιακές συσκευές, εντοιχιζόμενες συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, προϊόντα τεχνολογίας (πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας), μικροσυσκευές, συσκευές κλιματισμούθέρμανσης αλλά και εποχιακά προϊόντα.

Ταυτόχρονα, η εταιρία παρέχει στους πελάτες της ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών όπως δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση. Και όλα αυτά, πάντα με το χαμόγελο-σήμα κατατεθέν των Welcome Stores!