Παληό Καβάλας: Οι ευχές των παιδιών για «Καλά Χριστούγεννα» έφτασαν μέχρι τον ουρανό [φωτογραφίες]

Φαντασμαγορική η γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο του οικισμού που φέτος «έκλεισε» με δεκάδες φαναράκια να φωτίζουν τον ουρανό αλλά και με... πυροτεχνήματα

Για άλλη μια χρονιά οι κάτοικοι του Παληού Καβάλας έδωσαν ραντεβού για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα που έρχονται με σημείο αναφοράς το Δημοτικό Σχολείο του οικισμού σε μια γιορτή που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας.




Από τις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου 2018, το γυμναστήριο του Σχολείου «φωτίστηκε» με λαμπιόνια, «ντύθηκε» με χριστουγεννιάτικες μουσικές αλλά πάνω απ’ όλα «πλημμύρισε» με τη γιορτινή διάθεση μικρών και μεγάλων. Τα παιδιά, άλλωστε, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προετοιμασία της γιορτής αφού είχαν ετοιμάσει δεκάδες είδη προς πώληση από τους πάγκους του δικού τους bazaar αλλά και μικρές εκπλήξεις για το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Παρουσία των Αντιδημάρχων Ευαγγελίας Δρακονάκη και Ηλία Καλανταρίδη, πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από τους αθλητές του ΑΟΚ Kyokushin Karate που προπονούνται στο Παληό αλλά και από το χορευτικό τμήμα ενηλίκων. Παράλληλα, ο πλούσιος εορταστικός μπουφές που ετοίμασαν οι γονείς με αλμυρά και γλυκά εδέσματα, το ζεστό κρασί, η σοκολάτα και το τσάι και, φυσικά, το φρεσκοψημένο ποπ-κορν έδιναν γεύση στη βραδιά.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, άναψαν δεκάδες φαναράκια που φώτισαν τον ουρανό, ενώ αμέσως μετά το πρόγραμμα είχε και πυροτεχνήματα, λίγο προτού έρθει ο Άη-Βασίλης για να μοιράσει τα δώρα -με τη βοήθεια των ξωτικών του- και να φωτογραφηθεί με όλα τα παιδιά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα Χριστούγεννα στο Παληό