7 χρόνια τώρα, η γεύση και η ποιότητα στην Καβάλα είναι… οικογενειακή υπόθεση! [φωτογραφίες]

Ένα... μη προεκλογικό πάρτι για τα 7 χρόνια «Ποικιλίες Ανανιάδη» στην πλατεία Καπνεργάτη πήρε αβίαστα την «ψήφο» όλων!

7χρόνια Ποικιλίες Ανανιάδη στην «καρδιά» της αγοράς της Καβάλας και δεν θα μπορούσαν να μη γιορταστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Οικογένεια Ανανιάδη, κουβαλώντας μια παράδοση σχεδόν μισού αιώνα στα ποιοτικά Αλλαντικά και Τυροκομικά, κέρασε φίλους και πελάτες τα καλύτερα με αφορμή τα επτά χρόνια λειτουργίας του καταστήματος «Ποικιλίες» στην πλατεία Καπνεργάτη.

Μπορεί το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαΐου 2019 το κέντρο της Καβάλας να είχε «πλημμυρίσει» από υποψηφίους των επικείμενων εκλογών, ωστόσο μία «ψήφος» δόθηκε αβίαστα από όσους βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Κύπρου και Δαμιανού στην πλατεία Καπνεργάτη για το Salami, Cheese & Wine Party που διοργάνωσε η Ananiadis Foods: Εκατοντάδες «ψήφισαν» Ποικιλίες Ανανιάδη.

Ο δρόμος μπροστά από το αγαπημένο delicatessen κατάστημα σχεδόν «έκλεισε» με εκατοντάδες φίλους της ποιότητας και των γεύσεων Ανανιάδη να γεύονται εκλεκτά αλλαντικά και τυροκομικά, επιλεγμένα λουκάνικα της ώρας παρέα με τα μοναδικά κρασιά Nico Lazaridi και υπό των ήχο των μουσικών επιλογών του DJ σε ανεβασμένους ρυθμούς.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι για τα 7 χρόνια Ποικιλίες Ανανιάδη