Στο κουτούκι του Σαρρή: Ένα ξεχωριστό γευστικό event λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Τα κρασιά Τσικρικώνη «συναντούν» τα τυριά Ανανιάδη: Την προπαραμονή των Χριστουγέννων ο Γιάννης Σαρρής μάς «συστήνει» δύο πολύτιμους συνεργάτες του και τις εκλεκτές γεύσεις τους

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην αγορά της Καβάλας φέτος δεν θα είναι μουσικά, αλλά… γευστικά! Ο πάντα ανήσυχος και δραστήριος Γιάννης Σαρρής διοργανώνει ένα ξεχωριστό event γευσιγνωσίας με εκλεκτά κρασιά αλλά και τυριά.

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, με «έδρα» το «Κουτούκι του Σαρρή», θα παρουσιαστούν επιλεγμένες ετικέτες της Οινοποιίας Τσικρικώνη «ταιριασμένες» με ιδιαίτερα τυριά που προτείνει η Ananiadis Foods.

Από τις 12 το μεσημέρι, όσοι «περάσουν» από τον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Καβάλας θα έχουν την ευκαιρία να «γνωρίσουν» τρία κρασιά Τσικρικώνη, ένα λευκό, ένα ροζέ και ένα κόκκινο, συνοδεύοντάς τα ιδανικά με τρεις ιδιαίτερες γραβιέρες.

Συγκεκριμένα, τα κρασιά της Οινοποιίας Τσικρικώνη που θα παρουσιαστούν, είναι:

  • «Ροζακί» | Λευκός ξηρός ποικιλιακός οίνος Καβάλας
  • «Ξινόμαυρο» | Ροζέ ξηρός οίνος ΠΓΕ Μακεδονία
  • «Γήοινος» Cabernet Sauvignon | Ερυθρός ξηρός ΠΓΕ Παγγαίο
Βασίλης Ανανιάδης, Γιάννης Σαρρής

Για το pairing των παραπάνω ετικετών, η Ananiadis Foods προτείνει τρεις γραβιέρες Κρήτης: μία καπνιστή, μία με τσίλι και μία με τέσσερα διαφορετικά πιπέρια για να «δέσει» καλύτερα η όλη γευστική εμπειρία.

Τις εκλεκτές γεύσεις αυτού του προ-χριστουγεννιάτικου event θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνον όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν το «Κουτούκι του Σαρρή» για το μεσημεριανό τους τραπέζι, αλλά και όσοι «περάσουν» από την ταβέρνα του Γιάννη Σαρρή από τις 12:00 μέχρι τις 17:00. Σπεύσατε!