Το σκανδιναβικό design κάνει «απόβαση» στην Καβάλα!

Εγκαίνια JYSK Καβάλας με πολλές εκπλήξεις και απίστευτες προσφορές που φτάνουν το 70%! Μάθετέ τις πρώτοι εδώ!

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Καβάλας, του 32ου ελληνικού καταστήματος της δανέζικης πολυεθνικής (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) με όλα τα είδη για το σπίτι. Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στις 9 το πρωί ακριβώς, το νέο της κατάστημα στην Καβάλα (Σάμου και Κεφαλληνίας) θα ανοίξει τις πόρτες του και θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες του από την πόλη της Καβάλας αλλά και από όλο τον νομό με απίστευτες προσφορές εγκαινίων.

Δείτε το φυλλάδιο των εγκαινίων πατώντας εδώ

Δείτε παρακάτω μερικές από τις μεγάλες προσφορές του φυλλαδίου εγκαινίων:

  • 20-60% σε όλα τα τραπέζια μέσης και τις καρέκλες τραπεζαρίας!
  • 20-60% σε όλες τις καρέκλες γραφείου και gaming!
  • 20-60% σε όλα τα μαξιλάρια!
  • 20-60% σε όλα τα σετ παπλωματοθήκης, τα σεντόνια και σετ σεντονιών!
  • 20-60% σε όλες τις πετσέτες, τα μπουρνούζια και τα πατάκια μπάνιου!
  • 20-60% σε όλα τα διακοσμητικά μαξιλάρια, τα ριχτάρια και τα κουβερλί!
  • Έως και 70% σε επιλεγμένα στρώματα!

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2.800 καταστήματα σε 52 χώρες ανά τον κόσμο και διανέμει ένα καινούριο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα, ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η εταιρία έχει ανακοινώσει πενταετές πλάνο με 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Τα εγκαίνια της JYSK στην Καβάλα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους κατοίκους της πόλης της Καβάλας αλλά και όλου του νομού να επωφεληθούν από ακόμα μεγαλύτερες προσφορές, καθώς η εταιρία, πέρα από το φυλλάδιο εγκαινίων, έχει ετοιμάσει ακόμα περισσότερες προσφορές για τους πελάτες του νέου καταστήματος.

Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και πλέον οι πελάτες της δανέζικης αλυσίδας στην Καβάλα δεν χρειάζεται να πάνε μακριά για να τα δουν και να τα αγοράσουν…

Επίσης, από την Πέμπτη 6 έως και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, για αγορές πάνω από 100€ σε έπιπλα και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα JYSK Καβάλας, τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Καβάλας!

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων οι προσφορές και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες:

  • Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα των εγκαινίων θα δίνεται δωρεάν η μεγάλη τσάντα αγορών της JYSK!
  • Οι 50 πρώτοι πελάτες που θα κάνουν αγορές 20€ και άνω με το άνοιγμα του καταστήματος στις 9 το πρωί της ημέρας των εγκαινίων θα πάρουν ως δώρο μία δωροκάρτα JYSK αξίας 20€ για να τη χρησιμοποιήσουν σε επόμενη αγορά τους!
  • Επιλεγμένα προϊόντα σε περιορισμένη ποσότητα θα διατίθενται σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή έως εξάντλησης των αποθεμάτων!
  • Μασκότ, μουσική, κεράσματα και φυσικά πολλές και μεγάλες προσφορές στα εγκαίνια της JYSK Καβάλας που δεν πρέπει να χάσετε!

Εγκαίνια JYSK Καβάλας, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στις 9 το πρωί.

SAVE THE DATE!